2777
2789
عنوان

خرید طلا

53 بازدید | 5 پست

این چند روز خیلی تحقیق کردم روی قیمت طلا شاید همه بدونید طلا ی قیمت جهانی داره با نام انس طلا که معیار هستش و جلوتر که رفتم متوجه شدم معادن روی خشکی که قابل استخراج هستن با این سرعت استخراج تا سه چهار سال آینده در صورت عدم کشف معدن جدید تموم میشن و باقی طلا ها یا در عمق خیلی خیلی زیاد که دسترسیش غیر ممکنه یا در زیر اقیانوس هاست که فعلا تکنولوژی در اون حد پیشرفته نشده و هزینه خیلی بالایی هم داره در صورتی که بشه استخراجشم کرد در آخر هم متوجه شدم الان اقتصادی ترین حالت استخراج طلا رو ما داریم و کمبود عرضه اون و افزایش هر روزه تقاضا باعث میشه قیمتش به سرعت افزایش پیدا کنه

همین طور در سالهای اخیر طلا درحال مصرف شدنه که خودش باعث میشه ی قسمتی در صنعت کامپیوتر ها و دیگر جاها استفاده بشه و عرضه بین مردم کم شه بنظرم این چند سال بهترین سالها برای خرید هستش شاید بخرید و ببرید صندوق های بانک و بیمه هم کنید سالی با بیمه شاید 500 هزار تومان بشه هم امنیت داره هم خیالتان جمع هست

امیدوارم حرف های من براتون موثر باشه و کمک کنه وضعیت اقتصادیتون رو برای سالهای آینده بهتر کنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره