2777
2789

عمه شوهر من زیر زیر کی میشینه کنار مامان من

میخواد رابطه هارو خراب کنه

مثلا میگه من واسه عروسم فلان مراسم رو گرفتم اینقد کادو گرفتم چرا واسه شما نگرفتن

مامانمو وسوسه میکنه

خداروشکر مامان من عاقله میفهمه قصد و نیتشو 

من خودم مخالف این مراسما بودم حتی به من بود عروسی نمیگرفتم هنوزم پشیمونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمه شوهر من زیر زیر کی میشینه کنار مامان منمیخواد رابطه هارو خراب کنهمثلا میگه من واسه عروسم فلان مر ...

خیلی آدم بدیه خیلییییییی اصلا حس خوب نمیگیرم ازش 

دیگه خدایی ادم با عمه شوهر در حد سلام و احوال پرسی باید باشه

شوهر من خیلی میچسبه بهش اونم قصد خراب کردن زندگیمو داره چون ی کارایی کرده فهمیده بخدا نمیخوام بزرگش بکنم ولی فهمیدم 

آره فقط چطور رابطه رو کم کنم؟

بهونه درست کن دیگه ولی مستقیم نگو از عمت خوشم نمیاد اگر شوهرت همکاری نکنه صد در صد نمیشه قطع رابطه کرد فقط کمش کرد مثلا میخوای سر بزنی بگو گلو درد و بدن درد دارم نمیتونم بیام یا خانوادم رو می‌خوام دعوت کنم امروز نریم خونشون 

بهونه درست کن دیگه ولی مستقیم نگو از عمت خوشم نمیاد اگر شوهرت همکاری نکنه صد در صد نمیشه قطع رابطه ک ...

آفرین آخه بخدا قصد خراب کردن زندگیمو داره من اینو از کاراش فهمیدم 

آفرین آخه بخدا قصد خراب کردن زندگیمو داره من اینو از کاراش فهمیدم

ببین اگر میشه به شوهرت ثابت کنی بگو بهش ولی نه با دعوا مثلا بگو اون روز عمت یه حرفی زد نفهمیدم منظورش چیه چرا اینجوری کرد ما که اینقدر احترام میزاریم یا مثلا رفتیم خونش خیلی سرحال نبود به من بی محلی کرد نمی‌دونم چرا