2777
2789
عنوان

تهدیدم میکنه

102 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

لطفاً کمکم کنید 

چن وقت پیش یکی از فامیل هامون پیام داد منم جوابشو دادم اومد خواستگاری هم چندین ساله که خواستگارمه منم گفتم هرچی بابام بگه چون واقعا فقط نظر بابام برام مهمه بابامم قبولش نکرد منم واقعا ازش خوشم نمیاد از روز اول تهدیدم می‌کنه الان دو هفته س جوابشو نمیدم پیام تهدید می‌فرسته میگه تاوان میدی بچرخ تا بچرخیم بخدا یک سال و نیمه زندگیم جهنم شده توبه کردم نذر کردم ذکر گفتم ولی دست از سرم بر نمی‌داره میترسم بلاکش کنم بدتر شه تورو ب امام حسین هرکی می‌تونه کمک کنه کمکم کنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم برای منم پیش اومده من فقط سپردم بخدا بلاکش نکن ولی فقط بسپار بخدا و بزار بگذره همین 🙂

میترسم بلاک کنم میگم بدتر میشه جوابشو نمیدم میاد دو تا تهدید میکنه از همه پیام رسان ها 

میترسم بلاک کنم میگم بدتر میشه جوابشو نمیدم میاد دو تا تهدید میکنه از همه پیام رسان ها

اصلا جواب تهدیداش نده اصلا برات مهم نباشه فقط بسپار بخدا خسته میشه فقط ترس نشون نده از خودت

اصلا جواب تهدیداش نده اصلا برات مهم نباشه فقط بسپار بخدا خسته میشه فقط ترس نشون نده از خودت

اره اولا التماس میکردم قسمش میدادم الان دو هفته س جوابشو ندادم هی پیام میداد جواب نمی‌دادم دیروز اومد تولدم رو تبریک گفت باز جوابشو ندادم الان صبح پیام داده تاوان میبینی اول صبح رو کوفتم کرد💔