2777
2789
عنوان

با اکسم برگشتیم نگرانم بیاین

167 بازدید | 18 پست

من چند وقت پیش بهش ی پیام عذر خواهی دادم و ازش خواستم ببخشه منو (ی بدی بهش کرده بودم ک کل زندگیم عذاب بود و همه رو از چشم اه اون میدونستم)

بعد دیگه چیزی نگفتم و نگفتم میخوام برگردم ب رابطه یا نه 

چند روز بعدش پیغام داد ک از اون روز ذهنم درگیرته . منم گفتم معذرت خواستم و ی سری چیزا رو برات توضیح دادم.بعد دیگه بحث کات شد و ی سری گلایه ها ب هم کردیم ی جاهایی قبول کردم اشتباه کردم ی جاهایی هم اون قبول کرد مقصر بوده ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعدش ب گف ینی برنمیگردی؟

گفتم بهش ک الان داری میگی بمونم؟این چ مدله صحبته 

گفت میشه خواهش کنم بمونی؟

و دیگ اوکی شدیم و برگشتیم .ولی از اون روز همش ت وفکر اینم ک انتقام میخواد بگیره ازم .ممکنه بنظرتون؟😭💔ما ۱۰ سال تقریبا با هم در ارتباط بودیم ی جورایی

منم س روز التماس کردم منو ببخشه و برگرده گفتم اشتباه کردم برگشته ولی ای کاش برنمیگشت انقد سرده...

سرد نیست 

ب من میگه تو سردی 

مث قبل نیستی 

نمیدونم ولی حس میکنم اونم مث قبل نیست با اینکه سعی میکنه محبت کنه

سرد نیست ب من میگه تو سردی مث قبل نیستی نمیدونم ولی حس میکنم اونم مث قبل نیست با اینکه سعی میکنه محب ...

ب نظرت من الان باید محبت کنم یا دلیل سرد بودن پارتنرمو بمرسم 

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم
نمیدونم ی مدت بذار بگذره اگه سرد بود باز بپرسمیگم بنظرت انتقام نمیخواد بگیره؟😢💔

میشه بددنم چیکار کردی؟ اگ فضولی نیست

میشه بددنم چیکار کردی؟ اگ فضولی نیست

بخاطر ی حرف کوچیک باهاش کات کردم 

البتا ک اعتمادمو گرفته بود ازم خودمم درگیر ی مسائلی بودم ک نمیتونستم تو رابطه بمونم 

هر چقد التماس کرد ب درو دیوار زد ب مامانمو دوستم گفت برنگشتم .تهدیدش کردم ک با خونوادم ارتباط نگیره .غرورشو له کردم💔

تاپیک قبلی دنبال یه راهی بودی نری سمتش ولی بالاخره رفتی کار خودتو کردی دختر 😂😭

نه معذرتو قبلش ازش خواسته بودم

دیگه اونم پیداش نشد بعد معذرت خواهی 

بعد از یه هفته اومد پیام داد

بخاطر ی حرف کوچیک باهاش کات کردم البتا ک اعتمادمو گرفته بود ازم خودمم درگیر ی مسائلی بودم ک نمیتونست ...

الهی بگردم چی بگم والا ن فک نکنم انتقام بگیرع

نه معذرتو قبلش ازش خواسته بودمدیگه اونم پیداش نشد بعد معذرت خواهی بعد از یه هفته اومد پیام داد

میدونی اگه دوتاتون پشیمونید و اشتباهاتتون رو به همدیگه اعتراف کردید شاید بتونی یه شانس دیگه به این رابطه بدی 

ولی اگه دیدی با هم کنار نمیاید دیگه رابطه رو کش نده مشخصه که جور نمیشه 

میدونی اگه دوتاتون پشیمونید و اشتباهاتتون رو به همدیگه اعتراف کردید شاید بتونی یه شانس دیگه به این ر ...

اول ک میگفت خیلی بم بد کردی و اینا 

اما براش توضیح دادم ک اعتماد بهش نداشتم دیگه .قبول کرد ک واقعا بی اعتمادم کرده  و حق داشتم یجاهایی

خیانتو این داستانا نبود

هیچوقتم قبلا درگیری شدیدی با هم نداشتیم تو اون چند سال شاید دو سه بار دعوامون شده 

ولی الان سرد نیستاا .محبت میکنا مث قبل ولی باز میون کلامش ی جاهایی میگه دیدی فلان شد؟دیدی چقد سنگ بودی؟

بهشم گفتم گذشته رو دور بریزیم گفت باشه .ولی الان باز نگرانم ک نکنه انتقام بگیره 

اول ک میگفت خیلی بم بد کردی و اینا اما براش توضیح دادم ک اعتماد بهش نداشتم دیگه .قبول کرد ک واقعا بی ...

انگار هنوز خیلی کنار نیومده 

یکم دیگه بهش فرصت بده اگه باز هم یادآوری کرد باید در موردش تجدید نظر بکنی