2777
2789
عنوان

مادرم برام دعا گرفت

199 بازدید | 14 پست

به دعا نویس گفته بود دخترم خیلی می‌خوابه 

نمیتونه بیدار بشه 

برام یه دعا گرفت فوت کرد به اب 

بعد اون دیگه زیاد نمی‌خوابم 

البته دعا نویس گفته بود تا ۴۰ روز خودش نفهمه 

بعد تا دعا رو خوردم مشکلم برطرف شد 

من اصلا اعتقاد نداشتم به نظرتون ممکنه همچین چیزی ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

😐😐😐تاصبحححح

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره دعا وجود داره و واقعیتفقط مادرت چرا اینکارو کرد چون اینا سنگینی دارن خیلی بده

دوستم واسم دعا گرفته بود 

بهم گفت ببخشید تو رو میخواستم واسه داداشم 

برات دعا گرفتم سه مرحله ای 

من باهاش قطع ارتباط کردم ولی خب همش می‌خوابیدم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

مادرتون خیلی کار اشتباهی کرد چون با این کار جن داخل بدن شما کرد

ولی حالم خوب شد خیلی سبک شدم 

اینا از جن استفاده میکنن بعد درسته که گارت راه میفته ولی همیشه یک تار انرژی به تو اون موکل وصله وازت تغذیه میکنه چون اونا به انرژی انسانها نیاز دارن

ممکنه گاهی عصبی بشی حوصله نداشته باشی مشکلاتی برات بوجود بیاد بدون ازین جا نشات میگیره

امان از این آدمهای ساده و نادان 

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

باید قرانی باشه اما نه برا خواب اخه من برا مشکل دیگه ای انجام دادم خیلی خوب بود

دوستم واسم دعا گرفته بود 

که به داداشش جواب مثبت بدم 

بعدا که ازدواج کردم دوستم گفت حلال کن واست 

دعا گرفته بودم فکر نکنم خوشبخت بشی 

دعای سنگینی بوده و همش منو میخوابوند 

واقعا الان خوبی؟

دیگه نمیتونم بیشتر از شیش ساعت بخوابم 

سرحال شدم انگار اثر اون سنگینی رفته