2777
2789

۲۷ سالگی کسی بخواد وارد این رشته ها بشه

۷ سال بعد فارغ التحصیل بشه میشه ۳۴ سال

ارزش داره بنظرتون

@zhestinogallery این لطفو در حقم میکنید و از آنلاین شاپ نوپام حمایت میکنید؟  هزینه تبلیغات نمیتونم بدم @zhestinogallery  در تلگرام و روبیکا و اینستا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بالاخره که ۳۴ ساله میشه حالا یا ۳۴ساله دکتر یا ۳۴ ساله معمولی ، کاری به وضعیت اقتصادی ندارم اگر علاقه داره بره بخونه !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

نه 

در نظر بگیر 7سال بعدش جایگاهی نداره 

دوسال باید طرح بره 

باید تخصص بخونه وگرنه هیچ به هیچ 

پس میشه حدود 8تا9سال بعد از اون 7سال 

رشته های دیگه هم هست که میتونه بخونه و بهتر باشه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
۳۴ سنی نیست اگه علاقه داری اونم اونقدر که سختی هاشو تحمل کنی بروخواهر من الان ۳۹ سالشه سال دوم دندون ...

بخاطر فرسایش شغلی میگن شاید تو سن بالا بدن کشش نداشته باشه چه فعالیت فیزیکی چه درس خوندت چه روحی... 

بنظرتون اینطور نیس؟

@zhestinogallery این لطفو در حقم میکنید و از آنلاین شاپ نوپام حمایت میکنید؟  هزینه تبلیغات نمیتونم بدم @zhestinogallery  در تلگرام و روبیکا و اینستا 
بخاطر فرسایش شغلی میگن شاید تو سن بالا بدن کشش نداشته باشه چه فعالیت فیزیکی چه درس خوندت چه روحی... ...

استاد خواهرم بهش گفته بود دندون پزشک تو سن ۵۰ باید بازنشست بشه چون آرتروز گردن و دست میگیرن اکثرا😀

حالا خواهر من تازه ۴۲-۴۳سالگی درس تمام‌میشه😁

خواهر من درس خوندنو دوست داره الانم جز شاگرد اولاست

با اینکه بچه  هم داره

استاد خواهرم بهش گفته بود دندون پزشک تو سن ۵۰ باید بازنشست بشه چون آرتروز گردن و دست میگیرن اکثرا😀ح ...

دخترخاله های ۶۵ سالشونه دندونپزشکن از ۲۴ ۲۵ کارمیکنن ولی سیرمونی ندارن بازم سرکارن سرپا هم هستن