2777
2789
عنوان

شوهرم مدام میگه برو سرکار

352 بازدید | 37 پست

سرکار آزاد نمیزاره برم هر سال بهم میگه بشین درس بخون تو فقط باید معلم بشی دوساله دارم برای استخدامی میخونم با نمره لب مرز قبولی رد میشم 

امسال دیگه کشش ندارم و بهش گفتم میخوام برم سمت علاقه ام ولی دیوونه ام کرده و میگه فقط معلم 

منم بهش گفتم گ و ع خوردی اومدی منو گرفتی وقتی معلم میخواستی میرفتی یه دختر معلم میگرفتی 

بابامم از اونطرف طرفداری شوهرم میکنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دلیلی نداره وقتی علاقه نداری بخونی 

برو سراغ علاقت 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

اصلا خودتو راحت کن بهش بگو من سرکار نمیخوام برم ، زن برای کار کردن نیست ، روزی من گرفتی میدونستی خونه دارم !!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

هر چیی دوس داری همون کارو کن نکه زیاد شوهرت به حرفت گوش میده که میخوای به حرفش راه بری؟

نه تا وقتی اونم از کارام خوشش بیاد باهام راه میاد ولی وقتی یه کاری که دوست نداره انجام بدم دیوونه ام میکنه 

بابا معلمی مگه چی داره که هی میگه معلمی

مردا کلا عاشق معلمین سه ماه تابستون و یه ماهم عید و زمستونام که راه به راه تعطیلن و حقوقم که دارن محیط کارشونم‌کاملا زنونس دیگه چی براشون بهتر از این ؟