2777
2789
عنوان

بنظرتون مشکل من بود چون من با آقایی بودم بعد متاسفانه

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 53 پست
یعنی مثلا قربون صدقشون زیاد نری ؟

عزیزمن خودتو با هرکسی مقایسه نکن هرکسی خودش خودشو خوب میشناسه . کارهرکسی نیست راه رفتن کبکو یاد بگیره . فقط زیادی ابرازاحساسات بیخودی نکن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزمن خودتو با هرکسی مقایسه نکن هرکسی خودش خودشو خوب میشناسه . کارهرکسی نیست راه رفتن کبکو یاد بگیر ...

راه رفتن کبکو یاد نگیری عین کفتار زنده زنده میخورنت 

این نسخه تو  هر رابطه ای واسه هر کسی پیچیده میشه  باید رعایت بشه 

اها یعنی برای ایشون خوب شده؟شما چرا جدا شدین عزیزم??شما هم به حرفش گوش میدادی ؟

اره جرات نداره رو حرفش چیزی بگه بخاطرش اینستاشو کلی دختر فالو داشت رو پاک کرد اصلا زمین تا اسمون فرق کرده مطیع شده دختر حالا۱۶سالشه من ۲۵سالم بود میدونی بعضیا زرنگن طرف ترس از دست دادنشونو داره جرات نمیکنه هر رفتاریو بکنه که مبادا از دستش بره زنش با هزارنفرم بوده حتی فیلمش با دوست دسرش پخش شد که همو بعل اینا میکردن

اره جرات نداره رو حرفش چیزی بگه بخاطرش اینستاشو کلی دختر فالو داشت رو پاک کرد اصلا زمین تا اسمون فرق ...

چرا جدا شدین گلم ؟؟

بنظرت چجوری رفتار میکنن؟؟

بنظر من تحویلشو نمیگیرن 

چرا جدا شدین گلم ؟؟بنظرت چجوری رفتار میکنن؟؟بنظر من تحویلشو نمیگیرن

نمیدونم دلیلش چی بود که یهو دیگه جوابمو نداد،،من فکر میکنم باید خط قرمز داشته باشی ن اینکه برات بزرگتری کنن مثلا میبینی کسی برات بزرگی میکنه دکمشو بزن وقتی ببینه تو جدی هستی خودشو درست میکنه