2777
2789
عنوان

ویروس جدید چین😐 بنظرتون باز تعطیلی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 23 پست
خب این ویروس که نوشته سال ۲۰۰۱ شناسایی شد ولی توی چین الآن شیوع پیدا کرده،بیخیال یبابا سرکرونا من فه ...

سرماخوردگی؟

یک ماه طول کشید تا از بدن خارج شه ریه ها درگیر شدن حس بویایی چشایی هر درد دیگه ای

کیا که نمردن

چقد بیخیال گفتین

باحرفاتون ناراحتم نکنید،همینطوریش خیلی آسیب دیدم❤

دقیقاً اول گفتن کرونا وارد نشده بعد گفتن شده بعد تکذیب کردن وقتی همه گیر شد تعطیل همه جا

اره دسکه بالاخره عنش در میاد

بازم برمیگردیم دوران قرنطینه

باحرفاتون ناراحتم نکنید،همینطوریش خیلی آسیب دیدم❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کرونا سرماخوردگی بود؟من داشتم می مردم میدونی بیمارستان بستری بودم هر روز چقدر آدم از بین می رفت

من خودم هم حالم خیلی خراب شد ولی بیشتر اون استرس این بلا رو سرمون آورد آدمای بیخیال اطرافم همه سطحی گرفتن من خودم مثل سگ میترسیدم و رعایت میکردم خیلی شدید مبتلا شدم

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
سرماخوردگی؟یک ماه طول کشید تا از بدن خارج شه ریه ها درگیر شدن حس بویایی چشایی هر درد دیگه ایکیا که ن ...

به هرحال میخواهید از الآن شروع به ترسیدن و عذاب خودتون کنید بسم الله

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]