2777
2789
عنوان

از دیشب که دکتر گفت پسرم آسم خفیف داره حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 46 پست
یه دکتر فوق تخصص اطفال میگفت اکثر بچه ها ریه هاشون ضعیفه چون تو کوچیکی کرونا گرفتن، ولی با اسپری و د ...

آفرین، اتفاقا پسر من کرونا گرفت و تو بچگیش به خاطر لوزه هاش خیییلی مریض میشد و مریضیاش خیلی بد بود هر سری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسر منم داشت الان شکر خدا خوبه 

اکثر بچه ها دارن نگران نباشید

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
من بچه بودم داشتم دکتر گفت بزرگ شه خوب میشه دقیقا حدود ۱۲ سالگی خوب شدم از اون به بعد خییییلی کم مری ...

خداروشکر ، شما بچگی علایمتون چی بود که تشخیص آسم دادن؟ بچه من با دویدن سرفه میکنه اصلا فعالیت زیاد نمیتونه بکنه

شما پسرتون علائمش چی بود

نفسش بالا نمی اومد طوری ک ی بار بردم اورژانس اکسیژن زدن 

قبل اونم سرفه های شدید داشت 

تقریبا ده تا ازین اسپری ها استفاده کردیم الان ۱۵سالشه شکر خدا اثرش هم نمونده

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
سالمترولی اسپری بنفشهولی خب چند وقت یبار باید بزنم وگرنه سرفم میگیره

اینی که به پسر من داده داروخونه بنفشه اسمش کاتوسین ۱۲۵، ولی جایگزین داده دکتر براش سروفلو ۱۲۵ نوشته بود

۱۸

خب پسر من کوچیکه ۶سالونیمشه، از دو سالگی هم لوزه داشت خیلی هم بزرگ بود لوزش، شما خودت بگرد یه دکتر آسم آلرژی و ریه خوب پیدا کن نوبت بگیر بعد بگو نوبت گرفتم و برو حالا یا با مادرت یا با یکی دیگه

خداروشکر ، شما بچگی علایمتون چی بود که تشخیص آسم دادن؟ بچه من با دویدن سرفه میکنه اصلا فعالیت زیاد ن ...

من کل پاییز زمستون یکسرههههه سرفه…نصف شبا اونقدر سرفه میکردم یه تیکه نون یه دستم بود میخوردم سرفه بند بیاد یه دست دیگم یه تیکه پارچه که اگه از شدت سرفه بالا اوردم کثیف نشم… بالا که نمیاوردم چون سرفه هام به شدت خشک بود… یادمه اینقدر خواب آلو بود شبا اشتباهی به جای نون پارچه رو گاز میزدم🥲

ولی عوضش بعد اون هیچ ویروسی منو از پا در نمیاره

پسر من عاشق تخم مرغها یعنی بدون تخم مرغ نمیتونه زندگی کنه. از کجا بفهمم به تخم مرغ حساسیت داره یا نه ...

شنا هر چی میخوره توجه کن بعدش ببین سرفش میگیره یانه

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....