پسرم ۷سالشه موقع دویدن یا یکم ورجه وورجه کردن سریع قرمز میشه و سرفه میکنه و سرش عرق میکنه ، دکتر دیشب گفت آسم خفیف داره ، آخه چرا باید اینقدر این بچه اذیت بشه تا بود لوزه و کلی مریضی الانم آسم😓
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
نفسش بالا نمی اومد طوری ک ی بار بردم اورژانس اکسیژن زدن
قبل اونم سرفه های شدید داشت
تقریبا ده تا ازین اسپری ها استفاده کردیم الان ۱۵سالشه شکر خدا اثرش هم نمونده
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
خب پسر من کوچیکه ۶سالونیمشه، از دو سالگی هم لوزه داشت خیلی هم بزرگ بود لوزش، شما خودت بگرد یه دکتر آسم آلرژی و ریه خوب پیدا کن نوبت بگیر بعد بگو نوبت گرفتم و برو حالا یا با مادرت یا با یکی دیگه
خداروشکر ، شما بچگی علایمتون چی بود که تشخیص آسم دادن؟ بچه من با دویدن سرفه میکنه اصلا فعالیت زیاد ن ...
من کل پاییز زمستون یکسرههههه سرفه…نصف شبا اونقدر سرفه میکردم یه تیکه نون یه دستم بود میخوردم سرفه بند بیاد یه دست دیگم یه تیکه پارچه که اگه از شدت سرفه بالا اوردم کثیف نشم… بالا که نمیاوردم چون سرفه هام به شدت خشک بود… یادمه اینقدر خواب آلو بود شبا اشتباهی به جای نون پارچه رو گاز میزدم🥲