2777
2789
عنوان

ناهار چی دارین🍚🍛🍜🍝🌮🥘🍲🍗🍖🥩🍔🍟🍕🍳

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 67 پست
خیلی خوابم میاد ولی بزور بیدارم و گرسنمم هست

خب یچیزی بخور بخواب بیخوابی اصن خوب نیس 

بیخوابی رو من همیشه اینجوری تاثیر داره که موهام سفید میشه😐

امتحان کردم 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من که مامانم هنوز بیدار نشده ناهار بخوریم من از صبح بیدار شدم صبحونمم خوردم ولی مامانم همچنان خ ...

خسته هست حتما بذار بخوابه مامانا خیلی خسته میشن 💓

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

خب یچیزی بخور بخواب بیخوابی اصن خوب نیس بیخوابی رو من همیشه اینجوری تاثیر داره که موهام سفید میشه😐ا ...

من خستگی از سر و روم میباره بازم مقاومت میکنم کلا کسل میشم اون روز 

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

ماکارونی برای پسر و همسر خودمم ناهار نمیخورم یکم دیگه میخوام اوتمیل درست کنم بخورم

نوش جونت 

غذای بدون پیازترش ترهتازه کشف کردماز طعمش نگمکه واقعا ارزش درست کردن دارهالبته من غذای ترش می‌پسندمش ...

چجوری درست میشه؟؟؟

آخه همه غذاها به پیاز نیاز دارن🧅

امروز غذای ناهار دیروز و شام دیشب رو میخوریم اصلا حوصله ندارم چیزی بذارم شام هم مهمون دارم ی نفره مر ...

خوبه دیگه☕️🍩

این ندارهالبته من که تو قورمه هم پیاز ابدا نمیزنمو قورمه هام مهمون کش هست

درسته 

چجوری درست میشه؟؟؟آخه همه غذاها به پیاز نیاز دارن🧅

سبزی فروشی برو

بگو شبزی خورشتی یه کم با قورمه سبزی فرق داده

من ۱ کیلو گرفتم ۳ وعده جواب داد برای ۴ نفر

سبزی پاک کن بشور و خورد کن

بعد سرخ کن آب بریز آرد برنج یا برنج نیم دونه اضافه کن ۱ ساعتی بذار بپزه ۱ لیوان آبغوره بریز و نمک

سیر رو با تخم مرغ تفت بده

بعد توش بریز

با برنج سرو کن

دوستم گیلانی هست گفت ما این رو غلیظ درست میکنیم و آبش رو میذاریم کشیده بشه

با نون میخوریم

ولی من از کانال های آشپزی دیدم

سرچ کنی جزییات هست