2777
2789
عنوان

ناهار چی دارین🍚🍛🍜🍝🌮🥘🍲🍗🍖🥩🍔🍟🍕🍳

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 67 پست
والا من که سر درسمم اما صدای ریختن حبوبات اومد حدس میزنم عدس پلو برای ناهار داریم شام هم احتمالاً غذ ...

نوش جونت 💓 

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

زرشک پلو و مرغ

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لوبیاپلو،کتلت،استانبولی ماکارانی،عدسی،

استانبولی باید تعداد زیاد باشه اون موقع خوشمزه میشه 

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

مرسی گلماگه گوجه داری بخارپز کن با برنج خیلی خوشمزه میشه

اره دارم ولی دلم میخاد برنج درست نکنم دیگه هرروز داریم برنج میخوریم 

اره دارم ولی دلم میخاد برنج درست نکنم دیگه هرروز داریم برنج میخوریم

ماهم همینیم بخدا مادرم میگه دیگه هیچی نیست هی برنج و گوشت و نون

املت هم گزینه خوبیه یا مانتی سیب زمینی 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

ماهم همینیم بخدا مادرم میگه دیگه هیچی نیست هی برنج و گوشت و نوناملت هم گزینه خوبیه یا مانتی سیب زمین ...

مانتی سیب زمینی چیه؟؟

مانتی سیب زمینی چیه؟؟

سیب زمینی ابپز شده رو کف سینی پهن میکنی بعد گوشت چرخ کرده که با ادویه تفت دادی(مثل استانبولی )میریزی روش یکم پنیر پیتزا و فلفل دلمه(دل بخواهی) میریزی روش بعد میزاری تو فر پنیرش که اب شد میتونی سرو کنی

تو ماهیتابه هم میشه 

سیب زمینی ابپز شده رو کف سینی پهن میکنی بعد گوشت چرخ کرده که با ادویه تفت دادی(مثل استانبولی )میریزی ...

چه عالی

چه عالی

خیلی خوشمزه هست من که بد غذام جذبش شدم اما متاسفانه پدرم میگه چربه(که نیست) خواهرم هم از پنیر پیتزا بدش میاد دیگه از لیست غذاییمون حذف شده

خیلی خوشمزه هست من که بد غذام جذبش شدم اما متاسفانه پدرم میگه چربه(که نیست) خواهرم هم از پنیر پیتزا ...

من عاشق پنیر پیتزا 🍕 هستم مخصوصا لازانیا