2777
2789

بعد ۱۹ سال زندگی مشترک الان شاید بتونیم یه خونه کوچک برای خودمون بخریم که مطمینین زیر کلی وام و قرض می افتیم. سه تا بچه هم دارم یکیشون سال بعد کنکور داره بنظرتون خونه رو بخریم یا اندک پولی اگه داریم خرج داره پسرم واسش بزاریم هزینه کنیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید ولی نیاز دارم 😭 با اجازه اسی عزیزم ، دوستان اگر میشه یه صلوات بفرستید امتحان مهمی دارم که خیلی هم استرس دارم براش ،دعا کنید اگر فرستادین لایک کنید خدا خیرتون بده الهی🤝🏻🤍🌼

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

خونه صد درصد

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

همکارم سال ۸۶ مسکن مهر ثبت نام کردن پسرشون ۵ ماهه بود  سال ۹۳ تحویلشون دادن 

الان پسرشون ۱۷ سالس میگفت تازه چن ساله قسط سبک شده 

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

تازه ماشین رو هم باید بفروشیم

من خودم کنکوریم و هیچوقت راضی نمیشم پدر مادرم انقدر برای کنکور من هزینه کنن وقتی بعد ۱۹ سال زندگی تازه میخواید خونه بخرید

کنکور خیلی خرج داره قبول اما اگر به هردلیلی خدایی نکرده قبول نشد باورش برای همتون سخته

میتونه یسری کتابارو دست دوم بخره یسریاشو پی دی اف استفاده کنه بجای کلاس خصوصی کلاس انلاین ببینه تا هیزنه اش خیلی خیلی کمتر بشه

خونه بخرید

پسرت هم با فیلم های تاملند و ماز و جزوه هاشون پیش بره یه آزمون قلمچی هم نیمه دوم سال ثبت نامش کن فقط آزموناش بدون کتاب

تست های پینو کیو   وتمام

همین ها رو درست حسابی پیش بره عالیه

اطرافیان من هیچ کدوم کلاس کنکور ننوشتن 

کلاس کنکور پول یا مفته تو شهر هایی که اکثر ودرس هاش و مشاوراش معتبر نیستن

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜

خونه بخرید هم برای خودتون بهتره هم اون بچه فکر کن پول خونه رو خرجش کنید قبول هم نشه تا ابد و یک روز بچه میخواد سرکوفت بشنوه

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]