2777
2789
عنوان

چطورحاضرمیشید برید زیر تیغ به خاطر زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 34 پست

چرا قیافم خیلی تاثیر داره،مثلا دختریکه خوشگله بیشترخواستگارداره یا زشته؟دوستم عمل کرد دماغشو استاد دانشگاهش اومدخواستگاریش،یه موردم تو کوچمون داشتیم دوتا دختر همسایه دیواربه دیواربودن یکیشون سرسنگین و خانم بودولی خشگل نبوداون یکی ول بودولی خشگل بوداونوقت دختر وله بهترین شوهرنصیبش شدولی سرسنگینه حتی یه خواستگارم نداشت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خاله ام عمل کردبعدده سال برگشت ودوباره عینک میزنه ودیگه هم نمیشه عمل کنه البته شایدالان پیشرفته ترشد ...

خوب، همه کسانی که عینکی هستن نمیتونن عمل کنن،چون بعضی از مشکلات بینایی با عمل قابل درمان نیست ،همچنین برای لیزیک نیاز هست یه سری شرایط چشم رعایت بشه شاید وضعیت چشم و شبکیه و قرنیه برخی  افراد جواب لیزیک رو نده.

هم چنین نیازی نیست دائمی از قطره اشک مصنوعی استفاده کرد.خشکی چشم از نگاه زیاد به گوشی و کامپیوتر هم میتونه رخ بده.

اصلا عجیبه اینهمه عمل و عملی .البته آدمها متفاوتند سلیقه ها فرق می کنه .من دوست ندارم حتی یک ثانیه درد عمل بکشم .مگه مجبور بشم .ولی اینکه با پای خودم برم و عمل کنم  در ذاتم نیست .برای همین نمیتونم اونا رو درک کنم . هرچی هست همین خوبه .چهار روز زندگی چیه که بری زیر تیغ و درد و...تازه خوشگلم نمیشن .همه تکرارین

چرا قیافم خیلی تاثیر داره،مثلا دختریکه خوشگله بیشترخواستگارداره یا زشته؟دوستم عمل کرد دماغشو استاد د ...

هردوتانزدیکام که میگم عمل کردن ازدواج نکردن یکیشون ۵۰سالشه اون یکی ۴۰سالش.خودشون احتمالا فکرمیکردن دماغشونه که مانع ازدواجشونه ولی اونچه که من دیدم مشکل باورها وتفکراتشون بود که فکرمیکردن باید بایه آدم بی عیب ونقص وهمه چی تموم ازدواج کنند که نیست