2777
2789
عنوان

بیاین اونی که عکس نی نی سایتی هارو پخش کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3365 بازدید | 176 پست
عکستونو چجوری گیر آوردن؟

یک کاربر که فالوش داره برام اسکرین فرستاد

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا گریه کنی برات مهم نباشه الان عکس من هست تازه اونم چه عکسی افتضاح تو مگه عکس چجوری گذاشتی

خیلی پوشیده با لباس سبز محلی توی طبیعتم هستم

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

کل مجازی پر عکس،اینم بخواد عنوانای بد بنویسه یا بفرسته سایتای بد اونو دیگه باید جمیعا هماهنگ شین بدینش فتا ک پیجشو ببنده،اونا بلدن پیداش کنن

کچی کورد🪷☘️پروفم عکس زیبای زنان کورد سربند و لباس کوردی هست♥️

ولی دیگه بیخیال شدم به خانوادم گفتم گفتن به درک مگه چکار کردی یک عکسه دیگه

من جرئت نمیکنم به کسی بگم 

از کجا بفهمم عکس منم هست یانه؟

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ هنوز تو بغلت منو جا میدی...

این پسره فکر کنم تازه از غار اومده بیرون الان کیلو کیلو عکس ریخته تو اینستا 🤷🏻‍♀️😂زیاد اهمیت نده

میبینه کاربرا پیگیرن و استرس دارن اینجور شاخ میشه قطعا تو اینجا حضور داره

کچی کورد🪷☘️پروفم عکس زیبای زنان کورد سربند و لباس کوردی هست♥️

چیکارکردن چیشده

نمیدونم میگن عکسارو پخش کردن عکس منم خیلی پوشیده اس با لباس محلی لری توی طبیعتم ولی من مریض احوالم استرس برام بده دارم گریه میکنم میگم نکنه عکس منم باشه

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

با همین تاپیکا باعث میشد افراد سواستفاده گر پروتر بشن 

به درک که عکسا رو پخش کرده مگه چیه 

الان همه خودشون تو پیجاشون مدل به مدل عکس میذارن 

انقدر پخش کنن جونشون در بیاد عکس ل خت که نیست 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم