2777
2789
عنوان

پسر داشتن خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 42 پست
فکر نمیکنی اینا همش ساخته اشتباه ذهن خودته تو که تنها نمیخوای پسر دار بشی ،چند میلیارد همینطور زند ...

من کسسو مجبور نکردم مث من فکر کنه 

هرکسی دیدگاهی داره

منم طبق توانایی های خودم و تجربه هام نظرمو میگم

من توی خودم نمیبینم و مطمئن نیستم از پس تربیت پسر بر بیام پس هیچ وقت پسردار یا حتی بچه دار نمیشم

دیدگاه ها متفاوته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم تو انتخابتون دقت کنید چرا همچین چیزی پیش بیاد این یه موضوع انتخابیه اصلا دخترتو شوهر نده 😂❤️

اصلا اینجوری نیست گلم 

تو همین نی نی سایت  

کم خانومی نبوده  که گفته شوهرم نامزدی  عالی بوده 

حالا آبم بخوره میره به اطرافیان میگه 

یا نمیدونم خیانت میکنه ....

پس  همون پسرای که شما ازش می ترسی منم واهمه دارم نصیب 

دختر نداشتم بشه😅

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
دختر همسایمون چندروز پیش با دوس پسرش بوده تصادف کردن بعد جای تصادف کردن خیلی از آشناها دیدن ابروشون ...

چه ربطی داره دوستی با جنس مخالف تو هردو جنس هست دیگه خیلییی ها این ارتباطات رو دارن چیز عجیبی نیست که ابروریزی باشه

وقتی تو شرایط قرار بگیری میفهمی چ خبره منظورم باردار شدی قرار نیس یکی دوروبرت لاشی بوده بچه خودت یا ...

منم نگفتم حتماااا همین میشه و بچه منم بد میشه

گفتم ترس دارم با این وضع جانعه پسر منم اینجوری بشه و ترجیح میدم هیچ وقت با این ترس رو به رو نشم

عزیزم خدا حفظش کنه😍

فدات عزیزم 

ان شاءالله خدا هم فرزندشان و صالح نصیب شما کنه 

توکل کن  به خدا😘

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
روش تربیت دخترو پسر فرق داره شاید روشما جواب داده روداداشت نه...واینکه اگه بچه روآگاه کنی وپدرومادرم ...

من یه داداش بزرگ تر هم دارم فوق العاده باادبه 

اما این کوچیکه کلا پایه های تربیتی خونواده رو شکونده😑😂

خواهر منم پسر داره میگه پدرم دراومده از دستش مدام میگه ماشین بده دستم میره دستی میکشه میکوبه اینور اونور باید خرجش کنم حالا اون هیج میترسم بلایی سر خودش بیاره منم یه مدت پسر دوست داشتم الان دیگه دختر و پسر فرقی برام نداره میگم خدا کنه عاقل باشه فقط

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...