کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عجبالان براماهم گفتن ۳ماهه ولی ۵ماهه تازه الان گفتن اسفنددیگه نمیدونم کی بدنازماشین راضین؟مال ما ۸۵گ ...
واسه ما دوگانه بود
خداییش راضی بودیم
اولش که اومد چندتا ایراد فنی داشت بردیم نمایندگیش درستش کرد
ولی خب در کل ماشین خوبی بود
البته الان فروختیمش چون ایرانخودرو ثبتنام کردیم🤦🏻♀️
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
بسلامتی.بنامتون دراومده؟من طرح مادران ثبت نام کردم بعیدمیدونم بنامم دربیاد
اره
طرح مادران بود
تارا به نامم در اومد