2777
2789
عنوان

ب خواستگارم گفتم با خانوادم بریم بیرون قبول نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 74 پست
خب بابای شما نمیذاشتما با رفت و‌امد اوکی ایم

احتمالا لوس یا بچه ننه است که نمیاد حالادختر تنها نمیره درسته .اینکه پسره میترسه ؟؟ 

دیگه بهش پیشنهاد نده بنظرم شام دعوت نکن عصرانه یا بعد از شام 

الان همه چیش اوکی ؟؟؟ 

ابنکه کم رو باشه طبیعیه؟۳ ماه از اشناییمون داره میگذرهدو بار هم خونه مون اومده

اگه خونه تون راحت اومده و نق نق نکرده قبلش ، پس این نیومدن از کم رویی نیست ، 

احتمال داره فکر کرده مجبوره جبران کنه و بعدا شما رو دعوت کنه رستوران ، در کل ۳ ماهه علایم خساست داشته یا نه؟ مثلا آدم خسیس به جای اینکه گل بخره طلا میخره، گل خریده برات؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احتمالا لوس یا بچه ننه است که نمیاد حالادختر تنها نمیره درسته .اینکه پسره میترسه ؟؟ دیگه بهش پیشنهاد ...

والا بیشتر از این منشا میگیره ک کم روعه و اعتماد ب نفسش کمه و اجتماعی نیست ب اون صورت

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.
اگه خونه تون راحت اومده و نق نق نکرده قبلش ، پس این نیومدن از کم رویی نیست ، احتمال داره فکر کرده مج ...

اره تو این مدت گل میخریده

ولی طلا نه، حقیقتا خودم انتطار طلا ندارم الان اخه چیزی رسمی بینمون نیست که

اگه خونه تون راحت اومده و نق نق نکرده قبلش ، پس این نیومدن از کم رویی نیست ، احتمال داره فکر کرده مج ...

ببین قبل از اینکه با پدرش بخاد بیاد خونه مون

ی بار با مادرش دوتایی اومدن

بعد من پیشنهاد دادم ی بار با بابام برید بیرون دوتایی ک البته پیشنهاد خود بابام بود

ک اینو قبول نکرد گفت نمیرم با بابات ح بزنم

خودش تنها چندبار اومده تا حالا خونه شما ؟ به نظرم کم رو هست ، طبیعیه ، با خودت میرین چطوره ؟ در کل ف ...

اره بهم علاقه داره زیاد

تنها فقط ی بار اومده اونم با کلی اصرار ما

با منم اپایل رسمی تر بود الان صمیمی تر شده

اره بهم علاقه داره زیادتنها فقط ی بار اومده اونم با کلی اصرار مابا منم اپایل رسمی تر بود الان صمیمی ...

خوب پس اگه سختشه اذیتش نکن ، حجب و حیا داره ، با خانواده دعوت کن ، تا کی میخوای آشنایی رو ادامه بدی؟ 

خوب پس اگه سختشه اذیتش نکن ، حجب و حیا داره ، با خانواده دعوت کن ، تا کی میخوای آشنایی رو ادامه بدی؟

فعلا سه ماهه

دو ماه دیگ

عجله نداریم نامزد کنیم نامزد مگه چیه؟ فقط اینکه همه در و همسایه و فامیل میخان بفهمن. خب بدتره ک

فعلا سه ماههدو ماه دیگعجله نداریم نامزد کنیم نامزد مگه چیه؟ فقط اینکه همه در و همسایه و فامیل میخان ...

کار خوبی می‌کنی ، آشنایی و نامزدی فقط فرقش اینکه نامزدی رو اگه نخوای ادامه بدی ، همه میگن یکبار نامزد کرده ، بهتره همون آشنایی رو طولانی کنی تا وقتی که فکر می‌کنی لازمه ، حالا یکی دوبار با خانواده دعوتش کن تا روش به پدر مادرت باز بشه ، و احساس راحتی کنه ، پدرتم اگه سعی کنه باهاش گرم بگیره کمک می‌کنه تا زودتر احساس راحتی کنه، 

در ضمن این کم رویی با اعتماد به نفس فرق داره، پسرا برای مسأله ازدواج معمولا از دخترا کم روترن و ترس و عاقبت اندیشی بیشتری دارن ، دخترا شجاعانه تر رفتار میکنن و مثلا رفت و آمد توی خانواده طرف براشون راحت تره

در ضمن این کم رویی با اعتماد به نفس فرق داره، پسرا برای مسأله ازدواج معمولا از دخترا کم روترن و ترس ...

عزیزم ممنونم از راهنماییات