2777
2789
عنوان

میرم پلیس فتا برای عکسای نی نی سایت عکسم پخش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 52 پست
عرض کردم فرد حق شکایت داره اما نی نی یار یا شایت دخالت نمیکنه شما پروفایلت مورد سواستفاده قرار بگیره ...

مسئله اینه این مشکل برای یک نفر پیش نیومده برای کلی کاربر تو سایت پیش اومده سایت اینهاست یک پیگیری نمیکنن چه خبره؟  هویت کاربراشون داره افشا میشه ازار و اذیت دارن میشن اصلا گیریم عکس بزارن مگه چقدر میزارن بمونه یکدقیقه دو دقیقه بیشتر اصلا بزار اسکرین بگیرن اصلا تو تاپیکشون بزارن عکس بمونه  ولی ورداری عکس رو بزاری تو اینستاگرام با کاربری چه معنی میده هزاران نفر ببینن صاحب کاربری کیه😲

تلگرام و اینستاگرام کجا نی نی سایت کجا 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

اسی پیگیری کن کمی دوندگی داره ولی بحقت میرسی من یه نفر شمارمو انداخته بود توگروه صیغه یابی تلگرام شم ...

وای تلگرام منم همش از ایناست از کجا مشخص میشه کی عضوم کرده؟هی لفت میدم هی دوباره میارن منو بیشتر از ۲۰ تا گروه باشه فک کنم😐😩

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه دیگه خودش بره چیکارمیفرسته برن دم خونه اینها دیگه پدر و مادرش بی اعتماد شن همسایه ها می دیدن هر ر ...

واویلااا خوب شد پیگیری کرده واقعا چقد بعضیا بیشعورن😢😢

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
مسئله اینه این مشکل برای یک نفر پیش نیومده برای کلی کاربر تو سایت پیش اومده سایت اینهاست یک پیگیری ن ...

میدونی به نظر میرسه  درکل  اهمیت خاصی نمیدن تودلشون میگن میخواستی نذاری میخواستی زندگیتو تعریف نکنی 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

وای تلگرام منم همش از ایناست از کجا مشخص میشه کی عضوم کرده؟هی لفت میدم هی دوباره میارن منو بیشتر از ...

شماره طرفی که تورو عضو کرده مشخصه یاایدیش میاد خیلی راحت میتونی پیگیری کنی ب گوه خوردن میفته

عزیزم کجا گذاشته؟ فقط عکس شماست؟ عکستو از کجا آورده؟ بگو ما هم چک کنیم شاید عکس مارو هم گذاشته باشه

ininisite

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

عزیزم کجا گذاشته؟ فقط عکس شماست؟ عکستو از کجا آورده؟ بگو ما هم چک کنیم شاید عکس مارو هم گذاشته باشه

تو اینستاگرام