2777
2789
عنوان

دوتاازبرادرام مخالفن سهم ارث من وخواهرم وبدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1910 بازدید | 106 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همش ملاحظه خواهربرادری رو میکنم میگم بلکه باخوشی حل بشه

من پانزده ساله روماتیسم دارم دستم تنگه برم دکتر.برادرا گفته بودن اگه ارثیه بخوان اگه بمیرن خاکسپاریشون نمیریم گفتم الان که زنده ام اونا رحم ندارن خاکسپاریم هم نیان ببین تااین حدنامردی

من پانزده ساله روماتیسم دارم دستم تنگه برم دکتر.برادرا گفته بودن اگه ارثیه بخوان اگه بمیرن خاکسپاریش ...

پناه بر خدا...منم خیلی به پولش نیاز دارم برای درمان وبقیه موارد..موندم که چه کنم ...جالبه واسطه میفرستادن که ببخشمش بهشون ولی مادر خدابیامرزم بهم گفت حتما ارثتو بگیر 

پناه بر خدا...منم خیلی به پولش نیاز دارم برای درمان وبقیه موارد..موندم که چه کنم ...جالبه واسطه میفر ...

خدامادرتوبیامرزه ولی مادرمن طرف اوناس میگه باهم درگیرنشید خوهری وبرادری به هم نخوره

خدامادرتوبیامرزه ولی مادرمن طرف اوناس میگه باهم درگیرنشید خوهری وبرادری به هم نخوره

نه من گفت بگیر...به خدا وضعشون هم خوبه هردو تاشون هرکدوم دوتا خونه دارن ماشین خوب دارن اینطور نیست که بگی اگه ارث منو بدن فقیر میشن ولی طمع دارن

حقیه که خداوند براتون تعیین کرده ازش کوتاه نیاین ولی با مهربانی بهشون بگین توهین نکنید فحش اینا ندید بگید داداش ما راضی به ناراحت کردن شما نیستیم ولی خوب به هرحال این حقیه که خداوند تعیین کرده از شما که بزور چیزی نمی‌خوایم خدارو خوش نمیاد حق مارو ندید به هرحال ما هم به این پول احتیاج داریم