2777
2789
عنوان

دوتاازبرادرام مخالفن سهم ارث من وخواهرم وبدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1983 بازدید | 106 پست
شوهرم چیزی نگفت ولی یکم نگرانم ته دلش ناراحت باشه اگه شوهرم این کار رو بکنه خوشحال نمیشم اما حرفی ه ...

اخ منو یاد مامانم میندازی 

چقد احمقانه تو زندگیش رفتار کرد 

و الان بچه های خواهر و برادرش واسه ما ادم شدن ادمایی ک حتی نون نداشتن بخورن و مامان من بهشون میرسید 

حالا سال تاسال هم یاد مادرم نمیکنن 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
خدا نکنه اینطوری بشه من ب داداشم کمک کردم خدا زندگیم رو نگه میداره

خدا ک هر کاری کنه واسه امتحان بنده هاشه 

ولی همیشه اون طرف ماجرا رو هم نگاه کن 

اگه اینجوری بشه چی 

خودت نمیدونی چ ظلمی در حق بچه هات کردی 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیچاره بچه ات فقط همین

خدا نکنه بیچاره باشن من دوست دارم بچه هام مثل پدرشون مستقل باشن و چشمشون دنبال ارث و میراث نباشه اما به اندازه خودشون بهشون ارث میرسه هم شوهرم چنتا زمین خریده هم ارث پرش هست هم خودم فقط مغازه ها رو ب داداشم دادم بقیه ارث تقسیم نشده و نبخشیدم

اخ منو یاد مامانم میندازی چقد احمقانه تو زندگیش رفتار کرد و الان بچه های خواهر و برادرش واسه ما ادم ...

اصلا برام مهم نیست که بخوان جبران کنن همین که زندگی داداشم اروم بگذره و کمتر از بقیه نباشن کافیه من خودم دوری و دوستی بیشتر میپسندم اهل رفت و امد زیاد نیستم

اینقدربراشون خواهربااحترامیم تعجب کردن که شکایت کردیم

شکایت کن تمام و کمال ارث ت رو هم بگیر هر چه قدر قانون بگه مگه خون بچه های اونا رنگین تر از خون بچه های شماست ، اگر از حقت بگذری شک نکن بچه هات از ت دل چرکین می شن و به چشم مادر بهت نگاه نمی کنن 

کار درستی کردی چون خدا بارها گفته از حقوق خودتون دفاع کنید و زیر بار ظلم وظالم ها نرید که اگه رفتید ...

جالب اینجاس ماکه حقمونو مطالبه کردیم چندتا هم ازدخترای اینجا هم دارن مطالبه میکنن شما راست میگی سکوت مادخترا به همه نس دخترا ضربه میزنه

جالب اینجاس ماکه حقمونو مطالبه کردیم چندتا هم ازدخترای اینجا هم دارن مطالبه میکنن شما راست میگی سکوت ...

بله اگه ما سکوت کنیم روز به روز به  تعداد ظالم ها اضافه تر میشه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
شوهرم چیزی نگفت ولی یکم نگرانم ته دلش ناراحت باشه اگه شوهرم این کار رو بکنه خوشحال نمیشم اما حرفی ه ...

همه جای دنیا سهم دختر و پسر مساویه .... قانون اینحا اشتباه...

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒