من هم پیاده بودم ماشین زده بهم هم راننده بودم ماشین زده بهم😂 خودم فقط یه بار به ستون مالیدم، به ماشین دیگه نزدم
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من رانندگی نمیکنم . ولی مثل شما توی خانواده ام دیدم اگر نشینی پشت ماشین دیگه نمیتونی به این ترس و شوک غلبه کنی . برو یه جای خلوت دوباره شروع کن یواشیواش و به مرور بیا خیابونای شلوغ تر
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
آره ولی باید بعدش بشینی نشینی انگار ترسه میمونه روت بشینی بعد چند روز عادی میشه استرسه میریزه من سال ۹۴ تصادف کردم ننشیتم دیگه ترسه موند تا ۱۴۰۰ که دیگه خودمو قانع کردم باید بشینم ولی الان تصادف کردم دیگه عصرش عادی میزنم بیرون چون میدونم ول کنم ترسه میمونه
من یه بار تو یه تصادف زنجیره ای اخرین ماشین بودم خداروشکر فقط جلوماشینم خراب شد جلویا هم جلوهم عقب ترکیده بود خیلی بد بود همش بخاطر این اینطوری شد که یه وانتی گاو یهو یه اشنا دید بی مقدمه کوبید رو ترمز
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖