2777
2789
عنوان

دوست شوهرم با این حال بد شام دعوت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 40 پست
اتفاقا پنج شنبه ها تعطیل 😑 فقطمی دونی چیه الکی می گه کمک می کنم ! ولی نمی کنه

چنتا از کارهارو بهش بسپر 

مثلا موقع ابکشی برنج یا پاک کردن برنج یا شستن میوه یا چایی دم کردن مرتب کردن بشقاب و قاشق چنگال و... باید بهش مسیولیت بدی 

رفاقت مثل سیبیل میمونه به هر کسی نمیاد...

چنتا از کارهارو بهش بسپر مثلا موقع ابکشی برنج یا پاک کردن برنج یا شستن میوه یا چایی دم کردن مرتب کرد ...

اره دقیقا 

می دونی حالا به کار نیست 

انقد تهوعم زیاد  هر چی می خورم میارم بالا .منم اصلا نمی تونم یه جا بشینم اونم با مهمون 

مجبورم  دو تا قرص زنجبیل بخورم  اونا اومدن نمیشه بگم شام نیان ! 

مگر اینکه درک کنن  دعوت شاممو قبول نکنن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا به خواهرمم گفتم حرف شما رو گفت گفت خودت کوچیک نکن باید درک کن تو حالت بد

شوهرت وضعیتت رو‌نمیبینه؟

خدایی نکرده به خاطر دولا راست شدن بهت فشار بیاد بارداریت به نطر بیفته چی؟( من کار نکردم‌ اما خونه‌ام پله داشت به خاطر همین بچه خیلی اومده پایین تا آخر بارداریم استراحت مطلق شدم)

الان هفته‌های‌اول هسن باید رعایت کنید 

خیلی ببخشید ولی همسرتون درک‌پایینی دارن میتونه میتقبم بگه خانم باردار هست بزاریم یه وقت مناسب حالش مساعد بود

اره اتقاقا هماتومم دارم حالا به کمک نیست انقد تهوع دارم نمی تونم یه جا بشینم جلو اونا زشت هی بالا ...

مراقب خودت باش

از الان شل نگیر

فردا کلی کار میندازت سرت

بگو نمیتونم

بزن ب مریضی

شوهرت وضعیتت رو‌نمیبینه؟خدایی نکرده به خاطر دولا راست شدن بهت فشار بیاد بارداریت به نطر بیفته چی؟( م ...

تازه هماتومم دارم 

مگر اینکه اونا درک کنن دعوتمو قبول نکنن 

مگرنه شوهرم درکش پایین   چون جاریم دوران بارداری تو دهات کار می کرده   حالش خوب بوده   منم باید مثل اون باشم 

جاریم بزرگ شده اونجاست  سبکش و بدنش با من فرق داره 

تازه گلم  مگه میشه  خانوم باردار  هیچ تهوعی و هیچی از سه ماه بارداری نفهمه 

خانواده شوهرم زنگ می زنن می گن  جاریم حالش خوب بود 

تو چرا حالت بد !،

واقعا موندم چی بگم 

اره دقیقا می دونی حالا به کار نیست انقد تهوعم زیاد هر چی می خورم میارم بالا .منم اصلا نمی تونم یه ج ...

خب خودت زنگ بزن و یک بار حالت تعارف بگو  ان شاءالله که قبول نکنن😁

خب خودت زنگ بزن و یک بار حالت تعارف بگو ان شاءالله که قبول نکنن😁

باش عزززیزم 

می گم گلم مگه میشه یه خانوم باردار سر هر بچه اش تهوع نداشت باش  هیچیش نشه!؟ 

من شک می کنم  اونا می گن جاریم سر هر دو تا بچه اش حالش عادی بوده!

تازه هماتومم دارم مگر اینکه اونا درک کنن دعوتمو قبول نکنن مگرنه شوهرم درکش پایین چون جاریم دوران ب ...

هر چی که میگن این گوش در اون گوش دروازه همونجور که شوهرت بهت عذاب وجدان و‌ حس بد بهت میده تو هم بده که دست از کاراش برداره بگو‌ بریم باهم دکتر برات توضیح بده وضعیت من چطور هست تا شاید متوجه بشی بگو اگر اتفاقی برای بچه‌ام‌بیفته گردن تو هست بزار بترسه بگو چیزی بشه تا آخر عمر منتت میکنم این روزا رو فراموش نمیکنم

نصیحت خواهرانه بهت میکنم این و ‌اون دلشون برای تو نمیسوزه حتی نزدیکترین‌ها

کی از مهمونی بدش میاد که بخواد دعوتتون رو رد کنن الان انقدر مهمونی کم شده که بی‌شک قبول میکنن خدایی نکرده مثل من گرفتار استراحت مطلق نشی که هنوز بعد چهار سال عوارضش باهام هست خیلی سخته دیگه استرس روز شماریش بماند اون زمان که خدایی نکرده گرفتار شدی هیچ کدوم اینا نگات نمیکنن که بیان یه لقمه غذا برات درست کنن یا خونه‌ات رو تمیز کنن به کارات برسن پس خودتو دستی دستی گرفتار نکن با حرف چهار نفر خاله زنک

باش عزززیزم می گم گلم مگه میشه یه خانوم باردار سر هر بچه اش تهوع نداشت باش هیچیش نشه!؟ من شک می کنم ...

بله عزیزم میشه من حالت تهوع نداشتم ولی وضعیتم اون شد اونم تازه من همسرم خیلی باهام همکاری میکرد اصلا کار خونه نمیکردم  

باش عزززیزم می گم گلم مگه میشه یه خانوم باردار سر هر بچه اش تهوع نداشت باش هیچیش نشه!؟ من شک می کنم ...

اره عزیزم بدن با بدن فرق میکنه  من تا سر ۴ ماهگی حالت تهوع داشتم سر دخترم  بعد اون خوب بودم  ولی سر پسرم تا ۴ ماهگی شدید بود بعد اون ماهی شاید یکبار یا دوبار  حالت تهوع میگرفتم 

ولی خواهر شوهرم درحدی بود که اصلا نمیتونست غذا بخوره و غذا بپذه خیلی وضعش  بد بودبیچاره از خانواده ش هم دور بود نمیدونم چه جوری گذروند