2777
2789

دیروز زنگ زد بعد گفت خوبی از این حرف ها گفتم اره بعد گفتم بعد شام‌میایم بهت سر بزنیم گفت بیاید خلاصه شب شد زنگ زد گفت شام بیاید گفتم نه نمیایم قول ندادم بعد ی دفعه گفت غلط کردی باید بیاید بعد گفتم نه  به البفضل  نمیایم بعد گفت البفضل  زد کمرت پاشو بیا .  انقدر ناراحت شدم تو دلم گفتم بزنه کمر بچه هات نخواستم اصلا اون ی لقمه نونتو خودت بخور من مامانم بچه هاشو با خون دل بزرگ کرده که یکی مثل تو به بچه اش بگه البفضل  بزنه کمرت موندم اصلا کلا احترام منو نمیگیره هی بهم‌میگن چرا زنگ نمیزنی من حرفی برای گفتن ندارم اونا احترام نمیگیرن منم زنگ نمیزنم از وقتی عروس جدید  امده که میشه جاری من  کلا من خار تو چشم اینا شدم احترام اونو میگیرم ولی مال منو نمیگیرند واقعا نمیدونم چه خبره فک‌میکنم فامیل هامون پشت سرمون حرف میزنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید جواب بدی تا هرکسی نتونه هر جوری باهات حرف بزنه،احترام نمیگیرن لهجه ی شمالی میشه؟

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

ولش کن نرو.مادربزرگ شوهربه توچه.نهایت به مادرشوهرت سربزن ول کن چقدشماخودتونواذیت میکنیدبااین رفت وامدا.والامن اصلانمیبینم ایناروفقط تومراسمی چیزی.رابطه هاتومحدودکن نزارکسی بهت بی احترامی کنه

مادرررر بزرگ شوهر!! چه حوصله ای داری اسی... ولیی تو چرا قسم ابولفضل خوردی.. میگفتی نه نمیایم تو زحمت نیوفتی و.. از این به بعدم سرد شو. دیگه تلفن و رفت امد کم بشه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

احترام میذارن نمیذارن احترام گذاشتن 

ولی چقدر باحاله خوبه تا حالا زنده ای اعصاب نداره دهن به دهن نذار بگو چشم

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
چه پیر زن باحالی هست می‌رفتی ۲ تا لقمه میخوردی شاید فکر کرده پیره دلت نمیگیره غذاشو شوخی کرده احساس ...

خوشبحالت

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

خب چرا گفتی به ابالفضل نمیایم؟

چرا زنگ زده احوال پرسیده زود میگی شب میایم پیشت؟

میگفتی سر فرصت بهت سر می‌زنیم 

خودتو با پیر زن در ننداز 

بده زنگ زده احوال پرسی؟

بده تا گفتی میایم پا شده شام درست کرده؟

من مادربزرگ خودم هم اینطور نمیکنه برام 

زایمان هم کردم زنگی نزد احوالپرسی کنه 

حالا شما گیر میده به ایشون؟

این مسائلی که شما با نفرت در موردش صحبت می‌کنی و جای اینکه ازش لذت ببری تلخش می‌کنی تو زندگیت 

شاید آرزوی خیلی ها باشه

زندگیت کن 

شاد باش