2777
2789
عنوان

احتمالا باردارم تمام تنم میلرزه به شوهرم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 48 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه میترسم بگه سقط کن

بیخود کرده ، مریم مقدس که نیستی ، اگه هم باردار باشی دسته گل خودشه . اصلا مظلوم بازی در نیاریا . اتفاقا تو طلبکار بشو ازش . بزن به سلیطه بازی ، بگو حواست رو جمع نکردی حالا دردسرش برای منه ، حالا چیکار کنم و این حرفا اصلا نذار حرف بزنه 

ولی قبلش مطمئن شو حامله ای چون به هر دلیلی ممکنه چند روز موعد آدم عقب و جلو بشه ، همیشه نشونه بارداری نیست . دکتر به من گفت تا یه هفته عقب و جلو شدتن طبیعیه . به خاطر استرس ، تغییر فصل و ... پیش میاد بعضی وقتا 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
امکانش زیاده بگه چون گفت بچه اولم خواستم سقط بشه قلب تشکیل داد پشیمون شدم

شما سنت داره میره بالا عزیزم این فرصت رو از دست بدی خدایی نکرده سقط کنی ممکنه هیچوقت بچه دار نشی به اینم فکر کن

اره ۲ بار خدا را شکر منفی باشه انشالله که کیست و عفونت داشته باشم 🙈🙈

توام مثل منی همش میگم به خودم ناراحت نباش تو درست جلو‌گیری کردی هیچی نیست فقط استرس داری

بعد یکی تو دلم می گه غلط اضافه نکن 

خربزه خوردی با لرزش بشین😫😫😫

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

بیخود کرده ، مریم مقدس که نیستی ، اگه هم باردار باشی دسته گل خودشه . اصلا مظلوم بازی در نیاریا . اتف ...

حالا مامانم الان رفت بی بی چک بخره ببینم چی میشه جوابش 

حالا مامانم الان رفت بی بی چک بخره ببینم چی میشه جوابش

منو در جریان بزار

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

الان بیبی چکتو دیدم منفیه و باردار نیستی باید دوخط بیوفته یا یکیش کم رنگ و یکی پررنگ باشه

من تو بیبی چک شما فقط یک خط دیدم 

راستی حاله ایی که بعد ۵ دقیقه بیوفته اعتبار نداره فقط چند دقیقه اول

ای کاش منم دوتا بچه داشتم حالا خودت تست زدی؟

نه جرئت تست زدن ندارم

الان بیبی چکتو دیدم منفیه و باردار نیستی باید دوخط بیوفته یا یکیش کم رنگ و یکی پررنگ باشهمن تو بیبی ...

کیفیت دوربین من خیلی بده ولی کاملا مشخصه حالا باز امروز میزنم ببینم چی میشه 

منفی 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 من تورو فقط ازخدا میخوام دلبندمادر🥺   به امید روزی که خبر بارداریمو تاپیک بزنم😍) خدایا ناامیدم نکن  😭        خدایاااا شکرت من از تو فقط میخواستم و بهم دادی  ۱۴۰۳/۵/۱۱ بی بی چک مثبت شد و بتا دادم الان تو دلمی قند من . من معجزه خدا صدات میکنم من اصلا امید ب اومدنت نداشتم 🫠الهی سالم بیای بغلمون وتنهایی های مامانی رو پر کنی 🥰 امروز ۲۸ مرداد رفتم سونو هم ساک بود هم با اشک صدای قلب کوچیکتو شنیدم بهترین حس دنیا🫠