2777
2789
عنوان

احتمالا باردارم تمام تنم میلرزه به شوهرم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 48 پست
میگه زوده و فلان هرچند خودش از زن سابقش بچه داره

مطمئن باش خوشحال میشه

اون یه بار پدر بودن رو تجربه کرده میدونه لذتش بینهایته

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگه زوده و فلان هرچند خودش از زن سابقش بچه داره

حالا شده دیگه 

چه میشه کرد؟

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

پس چرا هربار پرسیدم گفت سقط میکنی به شوخی

دست پیش گرفته

حالا بهش نگو 

یه کم صبر کن

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

منم مثل شما ۱۱ روزه عقب انداختم 😖😖😖😖😖

اااای خدا

تو بی بی زدی؟

پس چرا هربار پرسیدم گفت سقط میکنی به شوخی

خوب بگو منم دلم میخواد مادر بشم چقدر شوهرت خودخواهه دلیل نمیشه چون اون پدر شده شما رو از نعمت داشتن فرزند محروم کنه تا وقتی که خودش دلش میخواد

دوساله ازدواج کردیم من ۲۸ سالمهداونم یه بچه داره پیش مادرش

هرچی خیر باشه براتون امیدوارم همون باشه

اگه فهمیدی بارداری نگهش دار،خوبه که ۲ساله 

اگه هم نبودی،شوهرت خوبه میتونی باهاش زندگی کنی حتما اقدام کن سنت بره بالا مشکلات خودش رو داره