2777
2789
عنوان

خیلی مشکوک میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 48 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه چیزی نشده منم بعضی وقتا تلگرامم پاک میکنم وصل میکنم شکاکی دمار آدم رو درمیاره

آره عزیزم حرف تو درسته شکاک بودن اصلا اصلا خوب نیست 

ولی میگن سابقه خیانت داشته الآنم میدونین که توی تلگرام کلی ربات چت ناشناس و گپ هست .

چرا بیخیال ؟!خودت بودی میتونستی بیخیال بشی؟

شما به چیز خاصی شک کدی بگو بدونم 

من به دروغش شک کردم چون از هفته پیش تا الان نصب کرده بود تو گوشی ولی امروز کفت از همون موقع نصب نکردم 

میگی برم نصب کنم شب اخه قبلا نصب داشتم هیچی نبود فقط به ادمین عکس می داد

می‌دونی شاید وقتی پاک کرده قبلش هر چیز مشکوکی رو هم پاک کرده ایندفعه حواستو جمع کن نصب کرد سریع برو تو گوشی خودش ببین چی به چیه

آره عزیزم حرف تو درسته شکاک بودن اصلا اصلا خوب نیست ولی میگن سابقه خیانت داشته الآنم میدونین که توی ...

اهل چت نیست حوصله شو نداره

قبلا هم که خیانت می کرد با همه شون فقط قرار گذاشته بود مرتبکه خر 

شما به چیز خاصی شک کدی بگو بدونم من به دروغش شک کردم چون از هفته پیش تا الان نصب کرده بود تو گوشی ول ...

من به این پاک کردن و نصب کردن 

خودم اون زمانی که رابطم با نامزدم پنهانی بود مدام پاک میکردم نصب میکردم که خانوادم نبینن چه خبره تو این برنامه

مدل گوشی شوهرت چیه ؟

من به این پاک کردن و نصب کردن خودم اون زمانی که رابطم با نامزدم پنهانی بود مدام پاک میکردم نصب میکرد ...

ایفون ه 

ولی این استاد بلاک ه با طرفا هماهنگ بود تو خونه بلاک می کرد بیرون درمی اورد 

اهل چت نیست حوصله شو ندارهقبلا هم که خیانت می کرد با همه شون فقط قرار گذاشته بود مرتبکه خر

الان ربات چت ناشناس هست داخل تلگرام میتونی هم شهری خودت رو پیدا کنی و باهاش در ارتباط باشی حالا اگه به تفاهم رسیدن میبینن همو ولی تو اصلا به همچین چیزی فکر نکن