2777
2789
عنوان

خیلی مشکوک میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 48 پست
شاید راه اندازی نکرده کامل ...کجاش مشکوکه آخه ...مگه اینکه خودش سابقه ای داشته باشه از قبل پیشت که ا ...

اره چهار سال پیش 

اخه اگه راه اندازی نکنه که انلاین نشون نمیده 

بعد اصلا برنامه ش نیست دیشب گشتم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اکانت نداره کلا پاک کرده تلگرامو

تو شمارش رو بزن روی تلگرام گوشی خودت یه کد میاد روی گوشیش اونو بزنی میری روی اکانتش و پیامایی که براش میاد و پیامایی که میده رو میتونی بخونی 

ولی خب زیاد شکاک نباش اگه چیزی ازش ندیدی

اره چهار سال پیش اخه اگه راه اندازی نکنه که انلاین نشون نمیده بعد اصلا برنامه ش نیست دیشب گشتم

ببین وقتی حذف کنه ک دیگه حذف شده ...شاید کسی مزاحمتی چیزی ایجاد کرده میخواد عهدووفاش باشما خراب نشه حذف کرده که مشکلی ب وجود نیاد.

همیشه جنبه منفی رو نگاه نکن .اول سعی کن خوب فکرکنی ...افکار انرژی دارن ..

چرا

یا واقعا هیچی نیست تجسس میکنی بینتون دلخوری پیش میاد یا اگر چیزی بوده گذاشته کنار ولی تو با اینکارت خودت رو عذاب میدی بیخیالی بهتره گاهی آدم ندونه خیلی براش بهتره من از وقتی خیانتشو فهمیدم انگارمصیبت دیدم انگار برام مُرد الان زیاد حس خاصی بش ندارم مثل قبل نیستم

اخه اون وقت مخاطب من میره برای اون لو میرم

اگه زندگیت خوبه هیچکاری نکن قشنگم 

بعضی چیزا باید راحت رد شی 

من خودم سر کنجکاوی تلگرامش رو نصب کردم حالا بیا ببین شرم و حیا رو کنار گذاشته بخدا نکن 

اگه چیزی بفهمی می خواب چیکار کنی  عزیزم هیچ کاری از دستت بر نمیاد جز نا آخر عمرت زجر و شکاکی و بی اعتمادی