2777
2789
عنوان

ایاااا واقعا درامد نونوا 40 میلیونه😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2918 بازدید | 212 پست
واقعا ؟😐🤦🏻‍♀️خوبه خودشم همچین مالی نیست یجور میگه خودش انگار شاغله و بالا شهر تهران زندگی میکنن و ...

اره توتایپکش دیدم نوشته  نمیشه عکس بذارم برات

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

این حرفاش همش پر عقده ست بخدا

اره من ادم میشناسم میلیاردرهست اماماشین زیرپاش ماشین ایرانیهچ

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم کارگر نونوایی با اجاره‌دار نونوایی خیلی فرق می‌کنه منظور من اجاره‌دار نونواییه یعنی کسی که نون ...

منم منظورم همونه دیگه میگم صاحب نونوایی نه صاحب مغازه 

منظور اون خانمم کارگر نانوایی هست نه بقول شما اجاره دار 

معلومه اجاره دار درامدش زیاده برو صنف آرد بگیر مالیات بده اینور اونور بعضیا خودشونم کار میکنن تو نونوایی بعضیام نه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اخه وقتی خودم کارمندم و اتفاقا واحد مالی دارم کار میکنم و حقوق تمام پرسنل زیر دست خودمه قبول کن حق د ...

کارمند کجایی ؟ من حقوق وزارت راهر و شهر سازی . راهدآههن . و حمل و نقل و کارمندان وزارت صمت و جهاد دارم میگم چون ازاینهاخبر دارم

😊
ببخشید خیلی ببخشیدولی تو این وضعیت افتضاح و 🥚خیلی کمه مخصوصا تو تهران باشی

نه بابا اینجوری ام نیست که شما میگی 

ازدواج کردی؟

من دیدم طرف داره زندگیشو با بیست تومنم میچرخونه درسته اگه طرف خیلی قر و فر داشته باشه و هر دقیقه سفر و آرایشگاه بره پولی تو جیبش نمونه ولی 20 تومنم واسه یه زندگی معمولی عالیه

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

نه بابا اینجوری ام نیست که شما میگی ازدواج کردی؟من دیدم طرف داره زندگیشو با بیست تومنم میچرخونه درست ...

نه من مجردم 

چی بگم والا 

ولی راست میگین واس زندگی معمولی اوکیه 

اون تاپیکه اعصابمو خورد کرد 😂😂 البته تو شهرستان ها اوکیه