من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عجببباره والا شنیدم اسنپیا هم درامدشون بد نیست البته اونایی که تو بالا شهر تهران میرن مسافر میبرن
نه این برا یه کارخونه سردیس میبره.صبح میره عصر هم برمیگردونه..تازه بخواد مسافرهم اخر افته ببره دوبرابر هم میشه
ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم
وای چی بگم خواهر شوهرمن ۱۴تا میگرفت حالا رسمی شده ماه اول۱۰ریختن خیلی ناراحتم نکنه بازم همون ۱۰بدن
ببین تازه ما الان نامزدیم انقده وام گرفته حدود 7 و نیم داره حقوق میگیره خودش میگه حقوق عائله مندی زن و اون 40 درصدی که تو سال جدید میاد رو حقوقش ،حقوقش میشه 10 تومن😬😬😬💔
M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨
از درامد دسفرش ها و لبو فرو شا بگم کلتون سوت میکشه پس😂
السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚