2777
2789
عنوان

لعنت به هرچی ویروسه و باعث و بانیش

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 30 پست
من که از بدن درد ‌‌سوزش گلو مردم .حتی اب دهنمم‌ نمیتونم قورت بدم نفسم میکشم داغون تازه دکترم رفتم آم ...

شربت دیفن هیدرامین غرغره کردی؟

هر ۸ ساعت یک قاشق بخور اول غرغره کن بعد قورت بده تا نیم ساعت بعدشم چیزی نخور، دو روزه خوب میشی

والا من یه ماهه تو اولشم اول که بچه هام بستری شدن بیمارستان بعد گوارشی گرفتیم الانم دوباره

نمی‌دونم چی از جون ما میخوان 

چرا هیچ دکتری نمیتونه راه حل بده پس برای چی درس خوندن؟!

به نام آنکه زن را آفرید ...!♥️✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شربت دیفن هیدرامین غرغره کردی؟هر ۸ ساعت یک قاشق بخور اول غرغره کن بعد قورت بده تا نیم ساعت بعدشم چیز ...

نمیتونم چون بالا میارم همیناهم که خوردم به بدبختی 

نه نخوردم بخدا پدرم در اومد این چن وقت اینقدر سرفه کردم خدارو شکر همسرم و دخترم خوب شدن

میگن خوبه منم نخوردم عصر شاید بخرم بخورم ببینم چی میشه خیلی تعریف‌میکنن ازش 

دارو ها جواب نمیدن به ویروسا و اینکه دکتر میگفت ما هر جی دارو میدیم باز هوا ی کویف همونه

خب پس چرا میریم‌سرم می‌زنیم آمپول می‌زنیم دارو‌میخوریم؟!

من که از بدن درد ‌‌سوزش گلو مردم .حتی اب دهنمم‌ نمیتونم قورت بدم نفسم میکشم داغون تازه دکترم رفتم آم ...

دیروزتوتایپکی صحبت این ویروس علایمش بودیه خانم اومدگفت الکی به خودتون تلقین کردیدخبراروخوندیداینجورید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من باردارم سه هفتس خوب نشدم 

سرفه هام کم شده بود ولی یهو باز شدت پیدا کرد نمیدونم چرا از دیشب راحت نخوابیدم همش دارم سرفه میزنم 

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
خوابم خیلی میاد ولی اصلا سرفه نمی‌ذاره

آره میدونم خیلی سخته واقعا ولی  دیگه اول باید سرفه آروم بشه یه راهی براش پیدا کن

منم دوشب  نمیتونستم بخوابم باز یه استکان آبجوش آروم آروم میخوردم که سرفه کم میشد ، یه ساعت نشسته بودم بعد سرمو میذاشتم رو دوتا بالشت باز خوابم پریده بود خلاصه شاید یه ساعت خوابم میبرد .

هنوزم سرفه هامون خوب نشده یه ماهه دیگه