2777
2789

قبول نکرد آقا همش تو خونم هیچ جا هم نمیاد یک ساله عروسی کردیم همش هم بهم‌میگه بچه میخوام مغزمو جوید سر بچه دیشب باهاش شوخی کردم گفتم‌مامانت گفته رفتی خاستگاری دوست دختر قبلیت نشد من دوست دختر بعدیت بودم شد من بهتر از اون بودم ی دفعه قاطی کرد داد زد گفت من دوست دختر ندارم به شوخی زدم تو گوشش ی محکم زد تو گوشم هنگ کردم الان گرفته خوابیده ی ور شده پتو نداره الان یخ میکنه ازش ناراحت شدم بیشعور چند وقته عصبی شده معلوم نیست چه غلطی میکنه همش فکر پوله  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چپ راست ماموریته کلا سر کاره نیست خونه منم از خاتواده ام دور هستم دیکه مخوام بزم خونه خودمون خسته شد ...

هروقت رفت ماموریت توهم بروخونه ی مامانت ، البته اگه شاغل نیستی

ناراحت نشو ولی حقت بود

اعصابش خراب بوده رفتی رو‌مخش 

یه سیلی زدی

انتظار داری چه واکنشی نشون بده

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

ناراحت نشو ولی حقت بوداعصابش خراب بوده رفتی رو‌مخش یه سیلی زدیانتظار داری چه واکنشی نشون بده

داشتم باهاش شوخی میکردم بعد اون چرا شوخی های نا بجا میکنه نباید ناراحت بشم پروعه 

ماهم همینیم والا شوهرم همش به فکر کار کرذن و پوله البته حق هم داره با این گرونی

ولی یبار با دل خوش خرج نمیکنه همش موقع خرج کردن دست دلش میلرزه 

از همون اول یبار به فکر گردش یا سرگرمی من نبود