2777
2789
عنوان

باورتون میشه نه میلیون صد رفتین هایپر مارکت فقط چرت پرت خریدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5015 بازدید | 142 پست
حرف الکیالان مدیر اپل حقوقش کمتر از کارگر فنی هست؟هیچوقت آدمی که تلاش کرده و درس خونده با آدمی که تن ...

مدیر اپل بله ...ولی نه مدیر عامل ایران خودرو و سایپا که شرکت های ضرر ده دولتی هستن و حقوقشون سر به فلکه ...کجا زحمت کشیده ...بله حق دارید زحمت کشیده از ارث باباش لگن تولید می‌کنه هزاران نفر رو سالیانه به کشتن میده مدیر تامین اجتماعی که سازمان خصوصیه از حق بیمه کارگر حقوق های چند صد میلیونی برای خودشون و حقوق های نجومی برای پرسنل میان رده ...در مورد درس خوندن و تلاش و به جایی رسیدن تو کشوری که کار آفرین و مولدش داره از جیب میخوره و دلال و واسطه اش درآمد روزانش میلیاردی با یه توپ و تیر می‌ره بالا حرف نزن ...تو اقتصادی که یک چهارم اکثر کشورهای خاورمیانه است از توانمندی و لایق بودن و سواد برای بالا رفتن پله ترقی حرف نزن ... این کشور جایگاه آدم تلاشگر نیست ...اونی که نخبه و تلاشگر بوده رفته یا داره میره

امید آخرین چیزیست که میمیرد
عزیزم این چ طرزصحبت کردنه خب هرکسی یه جایگاهی داره یکی زحمت میکشه سالها درس میخونه که بالاترین جایگا ...

یعنی این همه کارگر ک بسختی زحمت میکشن صب تا شب و شرمنده خانوادشون هستن از کجا میدونی ک بی سواد هست و چرا نباید کارت مفت خوری و یا حقش بن کارت بش برسه ب کجا داریم میریم ک عدالتی تو این کشور نیس و داد بزنی میگن قضاوت نکن ما از شما بیشتر زحمت میکشیم و سواد داریم  

کارمااا آینه رفتاااار ماست❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این همه خرید رایگان کردی برا یکماهت تازه شاکی هستی. عدالت کشور برا شما هست از دستاوردا کشورمون پولدار مفت میخره و روز ب روز پولدارتر میشه و فقیر سفرش جمع شده. کی میشه برابری و عدالت برقرار بشه

کارمااا آینه رفتاااار ماست❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥
عزیزم چرابستگی به شهرتون داره وجایی که میری من شهر مامانم اینا قیمت هاش خیلی فرق میکنه باشهر خودمون ...

چرا قیمت ها فرق داره؟! بابا محصولا روشون قیمت مصرف کننده داره . مگر مارک های مختلف باشه قسمت متفاوت.

تازشم همون فروشگاه زنجیره ای دیگه متفاوت نیست که هر شعبه بری همونه