2777
2789
عنوان

به خدا طلا دارین بدین زمین بخرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 56 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا درسته البته واسه کسی که پولش دو هیچ احتیاج نداره چون خرید و فروش زمین سختهما هم سال ۹۹ ۴۰۰ متر ...

باورت میشه دیشب زیرقیمت گذاشتم انقدرزنگ زدن ازبنگاهی تا ادم معمولی دیگع آگهیموپاک کردم

باورت میشه دیشب زیرقیمت گذاشتم انقدرزنگ زدن ازبنگاهی تا ادم معمولی دیگع آگهیموپاک کردم

ما هم هر وقت میریم اونجا بنگاه‌یه به شوهرم میگه مشتری هستا اگه بخوای بفروشی

شوهرم میگه میخوای بفروشم خونه رو بزرگ کنیم؟

میگم نه خونه بزرگ میخوام‌چیکار...بذار هم سرمایه باشه روزی نیاز شد هم یه جایی واسه تفریح بچه ها

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
زمین دارید؟

گفتم بالاتر یه باغچه اطراف تهران

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
ولی فروشش راکد شده یکم من همسر خودم تو کار ساخت ساز ما الان یه زمین 500 متر داریم واسه کاری مجبور شد ...

مردم پول ندارند زمین بخرند 

حالا زمین بخرند. پول ندارند بسازند. 

راکد شده. 

ان شالله درست میشه. 

مردم پول ندارند زمین بخرند حالا زمین بخرند. پول ندارند بسازند. راکد شده. ان شالله درست میشه.

اره خصوصا زمین های متراژ بالا البته اونایی که میخرن مردم عادی نیستن اکثرا کسایی هستن که خودشون تو کار ساز ساخت آن و شغل شون همین کار هست 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ