2777
2789
عنوان

بیاین بگین بااین شرایط بچه سوم آوردن کار درستیه

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 67 پست
من خودم دوتا بچه دارم تهش نتونم زمین دیگه بخرم ی دونه زمین رو دو طبقه می‌سازم راهارو جدا میکنم تو شه ...

عالیه دیگه باید ظلمایی که درحق دخترا میشد ما مادرای این نسل تموم کنسم هوای دختراتونو داشته باشین مادرا

شما که شرایطت خوبه بیار ثروت باشه بچه زیادش کمه و اینکه مهم دوست داشتن مادره که دلش بچه بخاد من دوست ...

بخدا فقط فکر خودم نیستم دقیقا بخاطر این چیزا تا چهارتا بچه دوس دارم بیارم دوتا کمه فردا بزرگ شن تنها میشن همدم و همراز ندارن 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم خودت صلاح زندگیت رو بهتر میدونی اینجا از کسی نظر نخواه چرا باید نظر مردم  برات مهم باشه الان خارجی ها اکثرا برای اوردن بچه با هم رقابت میکنن ولی برای ما نسخه میپیچن که بچه نیارین 

با این شرایط مالی که گفتی حتما حتما بیار چون بعدها پشیمون میشی من خیلی ادمهای رو دیدم که بچه هاشون ب ...

من ک بیشتر از دوتا بچه مخالفم ولی ی چیزی هم بگم ما سه تا بچه ایم از خانوادمون متنفریم 

دلیلشم اینه با تحقیر و کتک بزرگمون کردن 

از قدیم گفتن هر چی بکاری همون درو می‌کنی یبار بغلم نکرد بابام میگف پررو میشه حالا اصلا نمیدونم کجاست 

انقد با چوب و کمربند منو زد که تو شش سالگی تشنج کردم با لگد میزد وااای

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
حتی بخدا بخاطر خودشون هم فکر میکنم دوتان تنها نباشن لااقل چهارتا باشن رفت و آمد کنن همدم و همراز داش ...

اره خوبه شلوغ میشه ازدواج کنن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مگه من با تو ام که ریپلای می‌کنی؟!فوضول 

به نظرم هیچ ایرادی‌نداره سومین بیاری بالاخره دوست داری خانواده رد گسترش بدی خیلیم خوبه اما به نظرم و ...

عزیرم کلا اطراف ما هیچکس برا دختر خونه نمیده دختر فقط جهاز و سیسمونی برا پسر خونه و جهاز و اگر وضعشون خوب باشه ماشین 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

عالیه دیگه باید ظلمایی که درحق دخترا میشد ما مادرای این نسل تموم کنسم هوای دختراتونو داشته باشین ماد ...

دقیقا آخه چرا بین دوتا بچم دشمنی درست کنم بخاطر ی طبقه بالای طبقه بعد پسر و دخترم از هم متنفر شن 

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
بله عزیزم دست خود آدمهبا ورزش و سالم خوری و خیلی کارا میشه جلوی بیماریها رو گرفت پدر مادر وظیفشه و ز ...

مطمئنا مهاجرت نمیکنن چون اصلا اطراف ما این‌چیزها نیس بعدم برا همون میگم بچه زیاد چون دوتاشون خاستن مهاجرت کنن دوتا دیگه بمونن 

بخدا فقط فکر خودم نیستم دقیقا بخاطر این چیزا تا چهارتا بچه دوس دارم بیارم دوتا کمه فردا بزرگ شن تنها ...

شک نکن تعدادفرزند زیاد نوه های زیاد خودش یعنی انرژی  یه مهمونی یا مراسم بگیرید وااای چه حالی میده یه سفره بزرگ بندازی دور و ب ش پره بچه و نوه با رزق و روزی فراوان 

الهی خدا نصیب همه آرزومندا بکنه سفره باز و همیشه پر روزی و با برکت

only God
عزیزم خودت صلاح زندگیت رو بهتر میدونی اینجا از کسی نظر نخواه چرا باید نظر مردم برات مهم باشه الان خ ...

خارج دولت امکانات رفاهی خوب بوده بچه تا هجده سالگی رایگان درس میخونه اینجا هم اینجوریه ؟

یا فقط وام فرزندآوری میدن؟

قرار نیست یک قانون غلط تا ابد بمونه یکی باید تغییرش بده ازدختر بهتر وجود نداره باید هوای دخترامونو د ...

برا دخترمم  بخدا هیچی کم نمیزارم ازتون فکر میکنم انشالله اگر خوا بخاد عمری باقی بمونه بهترین جهاز و سیسمونی زبانزد فراهم میکنم ک قبل ازدواجم هرچقدر وسعم برسه طلا هم بهش میدم 

اخه گلم ما که داشته باشیم بچه هم فردا روزی داره مدار نیست مثلا برا پسرم که وظیفمونه خونش از الان فرا ...

عزیزم حالا نمیگم خدای نکرده بچه توهم اینطوری میشه ها ولی داداش خود من بابام خونه ماشین و یه جواز مغازه بهش داد خونشو فروخته ماشینش الان پارکینگه جواز هم خریدنی گرفتیم 1میلیار الان 500میل با منت هم نمیخرنش ریده تو مغازه به عرضه بچس نه به اموال باباش الان هرچقدر کم میاره مامانم به گریه دست به دامن بابام یا داییم میشه کمکش کنن اتفاقا پرستار خیلیم خوب میرسه به ادم بچه بالاخره هرچی بشه خسته میشه شما الان فکر کن خدارو هزار بار نکرده پیری فلج بشی یکیو بخای حمومت کنه پسرت ببرتت راحتی خودت ،یا میخای سر بار عروست بشی دخترت هم زندگی خودشو داره شوهرش پنج سال نگهت داره شیشمین سال ب دخترتم‌میگه پاشو با مادرت برو من از الان که 22یالمه فکر سالمندانم تا سربار بچه هام نباشم 

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

مطمئنا مهاجرت نمیکنن چون اصلا اطراف ما این‌چیزها نیس بعدم برا همون میگم بچه زیاد چون دوتاشون خاستن م ...

عزیزم ببخشیدا تفکرت مثل افراد روستای پدربزرگ منه که متولد ۱۳۰۸بود قدیما بچه میوردن کسی باشه به کارای گوسفند ها برسه دخترا طویله تمیز کنن غذا بپزن

گیریم با شوهرش رفت ی شهر دیگه یا اصلا مهاجرت کرد 

بچه وظیفه نداره آیندش صرف شما کنه کاش اینو بفهمی قبل هرچیزی بعد ۱۸سالگی فقط باید فکر خودش و ایندش باشه

من ک بیشتر از دوتا بچه مخالفم ولی ی چیزی هم بگم ما سه تا بچه ایم از خانوادمون متنفریم دلیلشم اینه با ...

الهی بگردم چطور دلش میومد مادر پدرای الا یا مثلا خودمون بقران قسم به بچه از گل نازک نر نمیگیم هرچی بخان همون لحظه فراهم چون طاقت اشکش رو نداریم