2777
2789
عنوان

اونی که عکسمو اینجا گذاشتم پخش کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 73 پست
اسی یه چیزیتوی اینستا یه پیج‌هایی هستن مثلا milad حالا بقیه‌شو یادم نیست(اسمی که گفتم ادامه داره)توی ...

کلی میلاد از کجا پیدا کنم کدومه فقط دارم میمیرم بخدا من مریضی عصبی دارم مشکلات و بدببخیام کم بود یکیم داره باهام اینکارو مکنه 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسم پیجش چیه بگو همه بریم براش گزارش بزنیم ریپورت بشه

ininisiteبیا عزیزم تا میتونی پخشش کن همه گزارش بزنن 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
اسی الان تاپیک میزنم سعی کنید پربازدید بشه هنوز خیلیا نمیدونن این پیج وجود دارهحذف کردن پیج فایده ند ...

بزن میام 

اینستاگرام تنها من نیستم بیشتر خانماهای نی نی سایت عکسشون هست

وایی😭میشه ببینی عکس منم هس یا نهه؟؟؟ 

با فی لتر انداخته بودم لباسم صورتی یه عینک قلبی صورتی و ماهان باز بدون ارایش(یکم فی لتر آرایش انداخته بود) 

تو هم نگران نباش چیزی نمیشه:) 

#اکیپ جذابای‌‌ سایت😅🥰🤍 بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱 از جنس شیشه و مردم آزار و خیلی خیلی با جنبه هستم✨😅میتونید ازم به عنوان دکمه تراپیست استفاده کنید🖤گوش میدم.(۱۶ سالمه ولی همه دور و بریام‌ و حتی تو سایت میگن تراپیست خوبی میشم:)سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..همیشه تلاش کردم بقیه رو شاد کنم،پس خودم چی؟؟🙃چی شد؟حواسمون پرت شد کجا دلت پرت شد؛این زندگی درد شد.‌ نَه‌غمگین‌ونَه‌شاد،فقط‌خالی‌ازاِحساس.!️🫧💔

التماستون میکنم بیاین تایپک قبلیم اسم پیجشو میزارم گزارش بزنید بترکه نه تنها برای من برای کلی دخترای دیگه ایرانی