2777
2789
عنوان

دیشب خراب شده ی پدرم رفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 26 پست
اره همیشه

برا من جدیدا  دیگه افتضاح شدن.من خونه م تهرانه سالی یکبار یا دوبار میرم شهرستان آخرشم هر وقت برم همین بساطه.حالا وضع مالیشونم توپه.فدا سرت خدا به خودمون بده منت کسی سرمون نباشه.ولی خوب دل آدم میسوزه

چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد،من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک💖

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوما چقدر بد شدن

چه میشه کرد نه میشه بزور کسیو دوست داشت نه میشه به کسی به زور بگی دوستم داشته باش.دنیا همینه دیگه

چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد،من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک💖
بحث احتیاج نیستپول رو ندادمولی اگه یهو اونجوری بلند میشدم هم بد نیشد جلو مهمونا

یه بهونه جور میکردی چرا بزور موندی وقتی اینطور باهات رفتار میکنن بخاطر یه لقمه غذا .به همسرت میگفتی بیاد دنبالت

چه میشه کرد نه میشه بزور کسیو دوست داشت نه میشه به کسی به زور بگی دوستم داشته باش.دنیا همینه دیگه

آره بخدا ما هم تهرانیم ایام کرنا رفتیم ویلا موندیم بعد سه سال داشتیم بر می‌گشتیم تهران شهرستان مون هم 1000کیلو متر هست تا تهران موقع نهار مادرم رفت نهارشو خورد یه تعارف هم نزد که وقت نهاره میخواید 1000 کیلومتر برید تهران در صورتیکه ما سه سال اونجا بودم هرروز غذای خوب درس میکردم دخترم میرفت میگفت مادر جون بیایید خونه ما یا هر غذای خوبی درس میکردم براشون می‌بردم خیلی آدما بی چشم رو شدن قدیما بهتر بود واقعا آخر زمان شده

نمیدونم کی هستی و چکار میکنی ولی دست از کارات بردار ...یا طلاق بگیر درست یا دست از کارات بردار .هر چند رابطه با نامحرم حرام هست ولی گناهش برای افراد متاهل هزار برابر هست ..بخاطر دو روز دنیا آخرت را به باد نده ...اگه همسرت فهمید چی؟