2777
2789
عنوان

چرا بعضیا یکی رو میزارن تو آب نمک

202 بازدید | 26 پست

واقعا چرا؟

یعنی میدونن طرف ازشون خوشش میاد اما نه اسمی برای رابطه میزارن 

نه اون ارتباط رو کاملا قطع میکنن 

یک راهی میزارن که نه بتونی بری نه بتونی وایسی...

چون هر وقت تنها شدن اوکی بشن ! 

مثل بازیکن ذخیره 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی با افراد دیگ هم هستن؟

این که یه مدت طولانی تو آب نمک نگه داشته باشه 

تکلیف مشخص نکنه 

سرش به جای دیگه گرمه 

دلش یه جای دیگه خوشه 

کجا؟ نمی‌دونم ! 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

چون تنوع براشون مهمتره چون همیشه دنبال یکی بهتر هستن ون این ادمها اصلا لایق اعتماد و رابطه نیستن

ادمی ک ابراز علاقه میکنه بت بعد اینکار رو میکنه چیه؟

این که یه مدت طولانی تو آب نمک نگه داشته باشه تکلیف مشخص نکنه سرش به جای دیگه گرمه دلش یه جای دیگه خ ...

اخه کاملا ابراز علاقه میکرد اهمیت میداد

حتی تو مکالمه آخر عشقم میگف

چطور میشه ؟

ادمی ک ابراز علاقه میکنه بت بعد اینکار رو میکنه چیه؟

ابراز علاقه رو که سگ در خونه هم به ادم میکنه 

این که شما بشناسی و امتحانش کنی و خصوصیات اخلاقی و گفتاری و رفتاریشو در نظر بگیری و بعد اعتماد کنی مهمه 

هیچ وقت برای اینکه توی دل کسی جا بشی دست به اندازه های خودت نزن 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

ابراز علاقه رو که سگ در خونه هم به ادم میکنه این که شما بشناسی و امتحانش کنی و خصوصیات اخلاقی و گفتا ...

کلا جوری نشون میداد ک خیلی مهمی واسم

چه تو رفتار چه گفتار

اما واقعا این چند وقت خیلی آسیب دیدم همش ایگنور شدم 

حس میکنم از احساسم سو استفاده شده 

کلا جوری نشون میداد ک خیلی مهمی واسمچه تو رفتار چه گفتاراما واقعا این چند وقت خیلی آسیب دیدم همش ایگ ...

پس فکرشو نکن

دنبال تنوع بوده 

از تو بهتر به نظر خودش البته پیدا کرده رفته پی اون 

به فکر زندگیت باش و دنبال ادم هم فرکانس و ادم درست زندگیت باش

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

اخه کاملا ابراز علاقه میکرد اهمیت میدادحتی تو مکالمه آخر عشقم میگفچطور میشه ؟

عشقم میگفت بعد یهو سرد شد ؟

پس فکرشو نکندنبال تنوع بوده از تو بهتر به نظر خودش البته پیدا کرده رفته پی اون به فکر زندگیت باش و د ...

میشه شما درخواست دوستی بدی حرف بزنم راجب این آدم سوال دارم اینجا شلوغ نشه

عشقم میگفت بعد یهو سرد شد ؟

عشقم کاش اینجا بودی بغلت میکردم

بعد گفتم تا پیام ندم نمیدی؟ گف شلوغم تایم بره بهم اما زر میزنه روح و روان نمونده برام