2777
2789
عنوان

من چقدر احمقم که اینجا عکس گذاشتم که عکسم پخش شد

| مشاهده متن کامل بحث + 7053 بازدید | 256 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عکس چه رنگیه لباست من برام اسکرین شات فرستادن چند تا خانم دیگه هم هستن یک اسکرین شات کلی

من زیاد گذاستم یکی لباسم نارنجیه یکی کاپسن قایقی مشکی تنه موهامم دوه اسبی جلوشم فرق بازه 

فعلا اینارو ببین هست همشم سلفیه

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

لطفا یه عکس کلی از پاستاش میدید؟

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

درخواست دوستی میدم یه عکس از پستاش بده اسی

aiچیه خواهش میکنم اگه بلدی کمکم کن دارم سکتع میکنم برای اونا که مهم نیست ولی اگه همسرم که باهاش تو ر ...

اول اینکه پیجش قفلع کلا چهارصد نفر فالوش کردن

دوم اینکه من ب شخصه گزارشش زدم فایده نداره باید همه گزارش بزنن 

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
اول اینکه پیجش قفلع کلا چهارصد نفر فالوش کردندوم اینکه من ب شخصه گزارشش زدم فایده نداره باید همه گزا ...

چند تا پست زده داره؟

اخه زیادن عکسا نمیشه آپلود کرد که یه ایدی تلگرام بده همه رو بفرستم برات

@Aziazi362

برای منم بفرس منم قبلا عکس گذاشتم ممنون

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
درخواست دوستی میدم یه عکس از پستاش بده اسی

عزیزم نمتونم بدم چون عکس کلی خانم هست و اینجوری دوباره عکسشون پخش میشه فقط مشخصات میگم

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋