2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من جواب فحش خانوادگیش رو دادم افراد بیمار سعی می کنن به بقیه آسیب برسونن اولش فحش خانوادگی میدن همین ...

من گفتم اینجور افراد خیلی بی خانواده هستن حتی با ی کاربر دیگه چت میکردم ک تو فحاشی کردی منم جوابتو دادم در ضمن میگم ک اگر من هم مقصر باشم عیبی نداره تعلیق بشم هم من هم شما

تو اول به مادر اون بی احترامی کردیا نباید تو دعوا پای خانواده رو بکشین وسط

من گفتم بی بته و ایشون فحش مادری داد درضمن من با تعلیق شدن بخاطر این خانوم ک‌با من تعلیق بشه از سایت جمع بشه مشکلی ندارم 

من براتون متاسفم اینجا کلی نوجوان ریخته و شما خجالت نمی کشید همچین تاپیک هایی می زنید

واقعا شب ک میشه تشک هاشونو میریزن وسط سایت😐😐😐

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

@harmonyy Good news 😂

عه اینجا

من قبلا اینجا بودم پست هم گذاشتم

کسی من و ندید من و ریپلای نکرد 

من بین دعوای مریم خانوم آرزو ۸۰ و مارشمالو و جوجه کوچولو گم شدم

مرسی ازت😂😂😂💓

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

@niniyar_5 چندبار برای من تاپیک زدی چیزی بهت نگفتم خجالت بکش دختر @niniyar_1

@niniyar_5   تمام فحش ها و توهین هاش تو تایپیکم هست زشت ترین و رکیک ترین حرف ها رو زده بعدش تند تند گزارش   من این خانوم رو به خدا واگذار می کنم   اگه هم تعلیق کردید مشکلی نیست