2777
2789
عنوان

میشه تا آخر عمر تنها زندگی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 54 پست
رابطه و ازدواج که آره معلومه میشه

ولی سخته عاشق بود و اعتماد نداشت

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معما های ذهن آزار دهندم هم اذیتم می کنه

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

یکیو دوس داشته باشی بعد اعتمادم بهش نداشته باشی اینو منظورتونه؟

اره

کسیو ک اعتماد نداشته باشی نمیشه اصن دوسشم داشته باشی

میشه بازم

بیشتر رفتن تو رابطه منظورم هست یعنی عاشق نشی

خب اگه این تنهایی برای یه دوره موقعت باشه که مشکلی نیست چون بعضی وقتا آدم حوصله خودشم نداره چه برسه به یکی دیگه...ولی برای همیشه نه.

بالاخره آدم به همدم هم احتیاج داره

و علاقه هم میتونه با شناخت همدیگه و به مرور شکل بگیره.

هرچیزی که درونِ توست زیباست ، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"...شاد باش و از تموم لحظه های زندگیت چه تلخ چه شیرین لذت ببر،زندگی بی ارزش تر و کوتاه تر از اونیه که بخوای غمگین بمونی -_•" 

خیر نمیشه ، حتما ی رفتاری دلیلی بر اعتمادی داره دیگه تا زمانی ک بی اعتمادی نسبت ب یکی اصن نمیشه ی را ...

آخه نگاه تو خودت با توجه به تاپیک های خیانت اینجا اعتماد داری

خب اگه این تنهایی برای یه دوره موقعت باشه که مشکلی نیست چون بعضی وقتا آدم حوصله خودشم نداره چه برسه ...

اعتماد نیست واقعن چه زن چه مرد نمیشه به طرفشون اعتماد کنن 

آخه نگاه تو خودت با توجه به تاپیک های خیانت اینجا اعتماد داری

اولن تو نه شما 

دومن نگفتم ک اعتماد دارم اتفاقا آدم بد بین تر و بی اعتماد تر از من وجود نداره 

سومن هر اتفاقی برای دیگران می افته دلیلی نمیشه برای شما هم اتفاق بی افته که

اولن تو نه شما دومن نگفتم ک اعتماد دارم اتفاقا آدم بد بین تر و بی اعتماد تر از من وجود نداره سومن هر ...

شرمنده شما تو اطرافم افتاده

اعتماد نیست واقعن چه زن چه مرد نمیشه به طرفشون اعتماد کنن

خب هین نظر دوتا علت داره 

یا اون آدم،آدم شکاکیه و اعتماد کردن براش سخته 

یا اون طرف مقابل آدم قابل اعتمادی نیست که اون همچین نظری داره.

واگرنه اگه اون آدم درستی باشه چرا نباید بهش اعتماد کرد؟

البته حق میدم تو این دوره زمونه واقعا اعتماد کردن سخته

هرچیزی که درونِ توست زیباست ، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"...شاد باش و از تموم لحظه های زندگیت چه تلخ چه شیرین لذت ببر،زندگی بی ارزش تر و کوتاه تر از اونیه که بخوای غمگین بمونی -_•" 

اولن تو نه شما دومن نگفتم ک اعتماد دارم اتفاقا آدم بد بین تر و بی اعتماد تر از من وجود نداره سومن هر ...

شرمنده واقعن