2777
2789
عنوان

چرا بعضیا همه چیزو تو ازدواج میبینن

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم خوب کجا بود دلت خوشه‌..الان باید با چراغ موشی دنبالش بگردی عینه سوزن تو انباره کاهه

آره قبول دارم پیدا کردنش خیلی سخته ولی ناممکن هم نیست.

و اینکه خوب از نظر هرکسی یه مدل میتونه باشه چون معیار ها یکسان نیست کاملا.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

والا حقیقتش اینه من انقد بدم از کلمه ازدواج میاد که به دوستام گفتم هرکسی فعلا شوهر کنه نه من نه اون 

در این حد که یکی از رفیقام خواب دیده بود براش خواستگار اومده گفت گفتم من چی به ..(یعنی من ) بگم ؟ 

ردش کردم 🤣🤣🤣

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

مثال خوبی نیسترفیق تهش میخواد ترکت کنهخانواده طردت کننک چندین مورد شما دیدی آسیب ببینن؟ولی رابطه اشت ...

حدس میزدم تجربه‌ی ناراحت کننده ای داشته باشید.

بالاخره طرز فکر ها متفاوته و من زوج هایی رو دیدم که سال ها کنار هم زندگی کردن و خوشبختن و کاملا مشخصه تظاهر نمی کنن.

من مثبت نگری رو ترجیح میدم چون در هرچیزی امکان شکست هست. اگر ما قرار باشه فقط رو جنبه‌های منفی موضوعات تمرکز کنیم اصلا نمیتونیم زندگی کنیم.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

آره قبول دارم پیدا کردنش خیلی سخته ولی ناممکن هم نیست.و اینکه خوب از نظر هرکسی یه مدل میتونه باشه چو ...

ببین ادم خوب از نظر من اینه که وفادار باشه خوش اخلاق باشه سالم باشه کاری واهل زندگی باشه مسئولیت پذیر باشه درکم کنه به من چیزی رو تحمیل نکنه کنارش خودم باشم راحت زندگی کنم بتونم بهش تکیه کنم