2777
2789
عنوان

چرا بعضیا همه چیزو تو ازدواج میبینن

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 50 پست
هر آدمی فرق داره که چی جواب شون بدیم یکی با کم محلی کردن، یکی با بحث رو عوض کردن، یکی با رفتارهای جر ...

چقد قشنگ گفتین عزیزم 

پسر  عموم ۱۹ سالشه میخاد زن بگیره 

کلا همه چیو توی زن گرفتن میبینه 

بعد اون شب جلوی همه گفت پس توو کی میخای ازدواج کنی؟ 

من فقط سرمو انداختم پایین عزیزم نمیدونستم چی بگم 

من تو اطرافم عشقی ندیدمخودمم تجربه نکردم عشق دو طرفهپس درکی از عشق ندارم

حق دارید 🌹

البته عشق دو طرفه هم به این راحتی دو طرفه نمیشه... 

عشق های دو طرفه هم که می بینیم یا عشق های زودگذر خیالی اند یا با تلاش دو طرفه شدند 

البته من نمیگم آدم خودش رو کوچیک کنه، تا عشق دو طرفه بشه نه

منظورم از تلاش، تو هر آدمی فرق داره 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرمنده حالا از خانوم ها سوال دارم الان من خودم تاپیک خیانت اینجا زیاد خوندم مخصوصن تو آرایشگاه و با توجه به حرف هایی که از بعضی کاربر ها شنیدم دیگه اعتمادی ندارم و می خوام تنها باشم به نظرتون چه جوری کامل تر میشه

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

درسته ولی توی این دنیا آدمها محکوم به تنهایی نیستن.وقتی میشه یک رابطه‌ی درست داشت که اینقدر فشار زند ...

ادم خوب کجا بود دلت خوشه‌..الان باید با چراغ موشی دنبالش بگردی عینه سوزن تو انباره کاهه

من تو اطرافم عشقی ندیدمخودمم تجربه نکردم عشق دو طرفهپس درکی از عشق ندارم

یعنی چی عشقی ندیدی

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

وقتی تو خونه زندانی باشی حق هیچی نداشته باشی تو کوچک ترین کارای شخصیت دخالت کنن

بگی لباس میخوام بگن توقعتو بیار پایین هر وقت لباسات پاره شد برات میخریم پولی بهت ندن بگن خونه بشین دختر پول میخواد چیکار مریض شی حق دکتر رفتن نداشته باشی 

بگی میخوام کلاس برم بگن نه خونه بشین بگی رانندگی بگن تو خونه فرضی برای خودت تمرین کن و و و 

خب معلومه آدم دلش شوهر میخواد تا فقط از این وضعیت فرار کنه

درسته ولی توی این دنیا آدمها محکوم به تنهایی نیستن.وقتی میشه یک رابطه‌ی درست داشت که اینقدر فشار زند ...

مثال خوبی نیست

رفیق تهش میخواد ترکت کنه

خانواده طردت کنن

ک چندین مورد شما دیدی آسیب ببینن؟

ولی رابطه اشتباه روح و روان و جسمتو بگا میده. ببخشید نتونستم مودبانه وصفش کنم

من خودم ار یکی خوشم اومد کاری باهام کرد و بازی روانی راه انداخت بادست پس زد با پا پیش کشید

تنهايي حداقلش آسیب نمیبینی ولی روابط امروزی ارزش فکر کردنم نداره 

ادم خوب کجا بود دلت خوشه‌..الان باید با چراغ موشی دنبالش بگردی عینه سوزن تو انباره کاهه

من معتقدم همه بدن اصلن مثبت نمی بینم

سلام، خوش آمدید

تصمیمم تنهایی تا ابد هست میشه تحمل کرد

چقد قشنگ گفتین عزیزم پسر عموم ۱۹ سالشه میخاد زن بگیره کلا همه چیو توی زن گرفتن میبینه بعد اون شب جل ...

قربان شما 

آره متاسفانه زندگی فقط به ازدواج تنها خلاصه نمیشه 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹