نظرتون کلا در مورد مردی که خیلی قبلا دوست دختر داشته و الان داره با کسی ک مامانش انتخاب کرده ازدواج میکنه چیه؟ من و مامانش دید اول بعد خودش دید ولی خوشش اومد خب… ولی من خس میکنم این تنوع طلبیه میمونه توشون. نه؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اگر خودتون هم با دوستی ازدواج می کردید می گفتم خب اشکال نداره ولی اینکه طرف با ۵۰ نفر بوده بعد آخر سر رفته با انتخاب مامانش ازدواج کرده نشان دهندهی طرز فکر کثیفشه که مثلا اون دختر اگر دختر خوبی بود دوست نمی شد و...
برای همین من باشم قبول نمی کنم.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.
آدمای دور بر ماهم میرن دوراشون میزنن بعد میرن یک آفتاب مهتاب ندیده میگیرن بنظرم قبول کنی مشکلی پیش نمیاد چون این دیگ ۴۰سالشه دیگ براش معنی نمیده دوست دختر بازی اینا واسش تموم شده والان فکر ازدواج هستش دیگ نمیره سمت این چیزا قبول کن بهتر ازیک تازه ب دوران رسیده هستش