2777
2789
عنوان

خواهرم هیفده سالشه مجازی رل زده

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 39 پست
به نظرم ارتباط خوبی باهاش بساز که بیاد برات تعریف کنه سنش کمه اگر خدایی نکرده طرف نا نجیب بشه اتفاقا ...

اره والا خودمم همینکارو میکنم

خودشم دختر سر به راه و عاقلیه و همه چیزو میدونه 

خداکنه پسره لاشی نباشه 

انشالا خوشبخت باشید من فقط میخواستم بدونم اصلا ممکنه یا نه ک دیدم ممکنه😂

مرسی گلم 

بله ممکنه اما برگردم عقب چنین مسیری رو انتخاب نمیکردم

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم بدون اجازه نکرده بودم اینکارو آخه خودشم یه وقتایی چتاشونو اینارو بهم نشون میداد و بهم اعتما ...

خب گلم واقعا اشتباهه

شاید یه قسمتی از چت ها بوده دوس نداشته ببینی

حالا بنده نمیخوام دخالتی کنم 

درسته خواهرید نگرانید

ولی دیگه ماشالله بزرگ شده باید تجربه کسب کنه

شما از دور نظارت کن

متاهل🧸

بله من تو تلگرام رل زدم الانم مزدوج شدیم اینکه تهش بهش میرسه یا ن مهم نیسمهم اینه چقدر در این مسیر ا ...

عزیرم منم تو تلگرام رل زدم

خیلی همو دوس داریم میگه نمیزارم دست کسی بهت بخوره میگیرمت و فلان

ولی نمیتونم اعتماد کنم

چجوری اعتماد کردی برا ازدواج 

به هرحال تو که نمیشناختیش

خب گلم واقعا اشتباههشاید یه قسمتی از چت ها بوده دوس نداشته ببینیحالا بنده نمیخوام دخالتی کنم درسته خ ...

میدونم عزیزم والا الان خودمم میدونم نباید اینکارو میکردم

ولی خب یه لحظه دیگه آدمی اشتباه میکنه 

حتما ازین ببعد از دور نظارت میکنم

آفرین بهت که خواهر خوبی هستی و مواظبشی پسرا زیاد دروغ میگن مواظب باش فریبش نخوره 

خواهر منم هم سن خواهر شماست کاش منم مواظب خواهرم بودم که الآن این اتفاقی نمی افتاد 

خوشا آن دل ! که دلدارش تو باشی ،خوشا جانی ! که جانانش تو باشی 
خب گلم واقعا اشتباههشاید یه قسمتی از چت ها بوده دوس نداشته ببینیحالا بنده نمیخوام دخالتی کنم درسته خ ...

فکر کنم خواهر کوچیک تر ندارید 

مثل بچه ی خود آدمه 

از دور نمیشه تماشا کرد 

اگر متوجه شی شاید دلش بشکنه شبیه خرس ماده ای میشی که میخوان طولشو شکار کنن

خواهر بزرگ بودن همچین حسیه🙂 

آفرین بهت که خواهر خوبی هستی و مواظبشی پسرا زیاد دروغ میگن مواظب باش فریبش نخوره خواهر منم هم سن خوا ...

انشالا ک هر اتفاقی یا مشکلی توی زندگی خواهرت هست حل بشه 

من رابطم با خواهرم خیلی خوب و دوستانه ست همه چیزو میگه بهم و سعی میکنم مواظبش باشم

اره والا خودمم همینکارو میکنمخودشم دختر سر به راه و عاقلیه و همه چیزو میدونه خداکنه پسره لاشی نباشه

چه خوب الحمدالله 

ولی تو باز باهاش حرف بزن که احساساتشو کنترل کنه 

منطقشو نبازه با چشم باز انتخاب کنه

عزیرم منم تو تلگرام رل زدمخیلی همو دوس داریم میگه نمیزارم دست کسی بهت بخوره میگیرمت و فلانولی نمیتون ...

من ۷ سال باهاش دوست بودم 

راستش نمیدونم چطور اعتماد کردم خیلی کله خر بودم 

اگه الان بود صدسال سیاه تو مجازی اعتماد نمیکردم پیدا کردن کیس خوب تو مجازی اصلا مثل پیدا کردن سوزن تو انبار کاهه 

اما از همون روز اول گفت منو واسه زندگی میخواد 

انسان چهارچوب داری بود 

اما صبر منم حماقت بود🤣

خلاصه بستگی ب شانست داره و اینکه چشماتو باز کن نزار طولانی بشه ب هیچ وجه

عمرتو هدر نده 

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️
چه خوب الحمدالله ولی تو باز باهاش حرف بزن که احساساتشو کنترل کنه منطقشو نبازه با چشم باز انتخاب کنه

چشم حتما باهاش حرف میزنم گرچه تقریبا هرشب باهاش حرف میزنم در این رابطه😂