2777
2789
من در این شرایط قرار بگیرم همسرمو میکشونم سمت خودم، ن اینکه خودمم سرکوب کنم حسموسرکوب یعنی از بهترین ...

نمیدونم خیلی کارا کردم الان ٩ساله 

وقتی بیکار باشه خوبه

میدونی دیگه خسته شدم 

همیشه من پیش قدم بودم من همه چیو محیا کردم همش من 

دوس داشتم بدون مقدمه چینی یبار ایشون یبار ناز کنم 

از خودم دلگیرم قدر خودمو نمیدونم ارزش خودمو پایین اوردم منی که از زیبایی کم ندارم اعتماد ب نفسمو از دست دادم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم خیلی کارا کردم الان ٩ساله وقتی بیکار باشه خوبهمیدونی دیگه خسته شدم همیشه من پیش قدم بودم من ...

خب ببین این یعنی شما کامل کاملی الان ب فکر سرکوبو اینا نباش

خانوما همیشه اکثرا پیش قدم ترن بعدشم اصن جذابیتش ب همین اما طوری باشه که همسرت استقبال کنه 

بلاخره شما بهتر میدونی باید چیکار کنی چ سبکی رو خوششون میاد همونا رو دقیقا انجام بده ...

شما چند بار در هفته نیاز داری؟همسرت چند بار در هفته اوکی هست؟

بببنید من کلا نه نمیگم😂

اما مثال بزنم هفته دوسه بار رابطه داریم 

اما الان که خیلی در تنگنام از ١٥ اذر همسرم انفولانزا گرفت و بعد اون ب انتی بیوتیک حساسیت داد و هنوزم کهیر میزنه از ١٥ اذر تا الان ما سه بار رابطه داشتیم یا ٤بار اونم ب شدت بی کیفیت 

خب وقتی جلو تی وی هست برو بپر بغلش لامپا رو ببند کم کم با کنترل تی وی رو خاموش کن و اوکی میشه. میری ساکت تو اتاق مردا هم خنگن بیخیال فکر میکنه تو خابت نمیبرع بیداری

کارمااا آینه رفتاااار ماست❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥
خب وقتی جلو تی وی هست برو بپر بغلش لامپا رو ببند کم کم با کنترل تی وی رو خاموش کن و اوکی میشه. میری ...

ن من رودربایستی ندارم 

میاد میگه میشه بزاریم برا فرداشب امشب خستم خب چی بگم دیگه

دقیقا الان منظورم همینه که خسته شدم از اینکه همش برا نیازم اویزون شدم

خب بچه دارین جلو بچه نمیشه نخ بده. تا پسرت بخاد بخابه شوهرت سرد میشه تو برو گرمش کن 

کارمااا آینه رفتاااار ماست❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥
بببنید من کلا نه نمیگم😂اما مثال بزنم هفته دوسه بار رابطه داریم اما الان که خیلی در تنگنام از ١٥ اذر ...

زیاد هم هات نیستی پس الکی دارو نخور

خب الان هم همسرت مریضه شرایط خاصه برمیگردد به روال قبل انشالله 

من بعد بچه اینقدر خسته میشم به همون هفته یکبار راضیم 

قبلش یه شب در میون میخواستم