2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادرش دنبالش نگشت؟

گشت خیلیییی اما خب پیداش نکرد بعد بچه سومش ک ب دنیا میاد ب پدرش میگه اینو ببر بالا اینجا جا ندارد اینجوری بهتر میتونم بهت برسم نقشه داره بچه رو می‌بره بالا می‌نویسه روش من سارام مامان دوست پسر دارم نمیتونم از بچه مواظب کنم بچه رو می‌زاره دم در خونه مادرش البته خودش ن پدرش این کارو می‌کنه بعد همین دختره تو ی کاغذ کوچیک نوشته ک منو کمک کنید مامان پایین تو زیر زمین هستم ک اون کاغذو مادرش نمی‌بینه 

آخرش چطور شد پیدا شد بگو

اره بدون بیمارستان ،، اره دخترش ۱۹ سالش بود  نفس تنگی شدید میگیره پدرش ک‌میاد پایین میگه باید ببریمش دکتر اون میگه ن این التماس می‌کنه خلاصه میبرتش پسرشو‌نگهمیداره میگه اگر ب کسی چیزی بگی تو بیمارستان  پسرت میمیره اینجا بیمارستان ک می‌ره دکتر میگه هیچ‌چیزی از این دختر ثبت نشده میشه اطلاعات بدین پدرش چرتو پرت سرهم می‌کنه این ژنه رو فورم آب می‌ریزه باباش رفت عوضش کنه برگه رو این فرار می‌کنه می‌ره پیش دکتره پدرشو پشتش داره تندتند میاد اسم دخترشو صدا میزنه این خودشو میندازه تو بغل دکتر میگه من کمک می‌خوام نجات پیدا میکنن