2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین سعی کن به اتفاق مثبت فکر کنیمن دارم زور خودمو میزنم که اینکار رو انجام بدمهمون اتفاق بدی که میت ...

چون مادرم وقتی خبر مرگ پدرشو شنید همش جیغ میزد من آسیب دیدم خیلی هی تکرار میشه برام اون صحنه ک خبر اینو به من بدن

باید همینکارو بکنم که گفتی حواسمو پرت کنم بیکار نباشن شبا هم زود بخابم که فکر نکنم

چون مادرم وقتی خبر مرگ پدرشو شنید همش جیغ میزد من آسیب دیدم خیلی هی تکرار میشه برام اون صحنه ک خبر ا ...

افرین 

خصوصا شبا

زود بخواب و خودتو مشغول کن

فکر بد اومد سمتت میتونی حمد یا صلوات بخونی

من تجربه کردم

ذهنو خالی میکنه

من درکت میکنم چون خودمم الان تو این حالتم

بجز خودمون هیچکی نمیتونه کمکمون کنه

فداتشم . به خاطره خوب به جشن به شادی فکر کن

نمیدونم چجودی این فکر مریضمو که سالهاست باهامه رو ترکش کنم

انشالله خدا کمکم کنه و کم کم بهتر میشم

برا شفا مامانم دعا میکنی؟؟

دورت بگردم پیشاپیش ممنونتم

افرین خصوصا شبازود بخواب و خودتو مشغول کنفکر بد اومد سمتت میتونی حمد یا صلوات بخونیمن تجربه کردمذهنو ...

دست درد نکنه آبجی امیدوارم اونقدر سرمون مشغول بشه که به این چیزا فکر نکنیم و خودمونو اذیت و سرزنش نکنیم همیشه میگم استغفرلله لعنت بر شیطون زود از ذهنم پاک میشه این فکر نزاحم بعد برمیگرده سوره حمد هم امتحان میکنم

دست درد نکنه آبجی امیدوارم اونقدر سرمون مشغول بشه که به این چیزا فکر نکنیم و خودمونو اذیت و سرزنش نک ...

عزیزدلمی

اگه یهو دیدی دلت گرفت و نتونستی فکراتو دور بکنی

میتونی رو من حساب کنی

بلاخره همدردیم

تا جایی که بتونم کمکت میکنم

ترس ازدست دادن عزیزان طبیعیه من سنم کم بود اصلا ب این چیزا فک نمی‌کردم ،ولی بزرگ شدم همش ب مرگ بابام فک میکردم سه ماه قبلش خواب دیدم فوت کرده حتی توخواب مراسم چهلم روهم دیدم بعدش فوت کرد خیلی وحشتناک بود چون تو خواب و واقعیت تجربه ش کردم 🖤