2777
2789
با کاربلد برو ببین یه ترو تمیز شو پیدا کن بخر راه افتادی پول دستت اومد عوض کن یا ثبت نام کن

اره دیگ باکسی ک سرش در بیاد میرم

ولی این خانم‌میگ بعده ها کسی ازت نمیخره دیگ

ینی ارزش نداره پول بدم؟دلم ماشین میخوادخبالان تودیوار انقد ماشین این مدلی گداشتن ینی کسی ازشون نمیخر ...

بنظر منکه ماشین هرچی مدل پایینتر خرجش بیشتر ماشین ماهم خیلی مدل بالا نیست ولی قشنگ‌از وقتی داریم میفهمم چقد درماه خرج اون میشه برا همین شوهرم میگه تا خیلی قدیمی نشده باید ردش کنیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظر منکه ماشین هرچی مدل پایینتر خرجش بیشتر ماشین ماهم خیلی مدل بالا نیست ولی قشنگ‌از وقتی داریم میف ...

چی بگم‌میترسم پولامو جمع کنم باز تااون موقع گرونتر بشه ماشین

هرماه که نمیدونم اما خیلی مخارج دارهنمیخوام بترسونتم اما ماشین سرحالی نیست تعویضی و مصرفیش زیاده

چی بگم والا خودمم سر اینک هی خرج نتراشه میترسم انقدمدل پایین.اما پولمم همنقده

چی بگم‌میترسم پولامو جمع کنم باز تااون موقع گرونتر بشه ماشین

طلا بخر یکم دیگه جمع  کن وام بگیر ایشالله تا سال دیگه بتونی مدل بالا یا حداقل تیبا یا کوییک بخری گرونی که چیز عجیبی نیست همه چیز اینجا  سالهاست درحال گرون شدنه ولی خب ماهم براساس شرایط و طرز فکر خودمون نظر میدیم عزیزم هرکسی از زندگی خودش بهتر خبرداره که چی به صلاحشه 

طلا بخر یکم دیگه جمع کن وام بگیر ایشالله تا سال دیگه بتونی مدل بالا یا حداقل تیبا یا کوییک بخری گرو ...

اره عزیزم حق باتویه

همين پولمم ریز ریز طلاخریدم جمع کردم

مگ تاسال آینده بازم جمع کنم بعدبخرم